Любовта към продуктите, които правят една жена красива, е като любовта към самата себе си. За да я има, е нужно доверие, постоянство, качеството и капчица лукс, който те кара да се чувстваш специална.

Споменавайки постоянство, нека напомним, че грижата за кожата не е само рутината, която се случва през деня. Докато вие спите и тялото ви си почива, клетките са изключително активни, защото точно в това време те интензивно се регенерират. Ето защо пълноценният и достатъчен като време сън е изключително необходим и важен. С възрастта обаче интензивността на обновяване на клетките се забавя. С времето кожата има все по-голяма нужда от задълбочена грижа и помощ за възстановяването.

СЛЕД ПОЛУНОЩ…

Доказан факт е, че след полунощ обновяването на кожата е най-ефективно. Да, оказва, се че полунощ не е ключов момент само в живота на Пепеляшка, а и за всички жени, които искат да се радват на млада, здрава и сияйна кожа.

Серумът Age Perfect Cell Renewal Midnigh на на L'Oréal е антиоксидантен комплекс за възстановяване, който подпомага обновяването на милиони нови клетки на кожата, така че бръчките и фините линии да намалеят, а кожата да е видимо по-стегната, гладка, сияйна и с по-младежки вид.

Доктор Laurent Marrot, L’Oréal Research & Innovation Senior Expert, споделя, че според проучване на L'Oréal Research липсата на сън променя естествената способност на кожата да се регенерира. Ето защо антиоксидантите са с такова жизненоважно значение.

„Те са агенти от защитната армия на кожата, които обикновено си набавяме с храните, които консумираме, като например богатите на антиоксиданти зеленчуци. Извън сезона, когато не получаваме необходимото количество антиоксиданти, или когато кожата е претоварена от оксидативен стрес, като например излагане на UVA лъчи или замърсяване, тя трябва да намери друг антиоксидант. В този случай е важно да осигурите на кожата защита и възстановяване денонощно."

Знаете ли, че антиоксидантите са още по-важни именно през нощта?
Научен факт е, че бариерната функция на кожата е по-слаба в началото на нощта. Комбинацията на патентования от L'Oréal Paris антиоксидант - Neohespiridin DHC, извлечен от горчив портокал, и укрепващ витамин Е подсилва кожната бариера и стимулира обновяването на кожата.

СЪСТАВКИ, НАУКА, ДОВЕРИЕ

Ние, жените, често търсим подходящ и качествен продукт дълго време. Причината е желанието ни да сме прецизни и да имаме точния артикул, на който да се доверим. Искаме зад него да стоят научни проучвания, стойностни заключения, а и да виждаме лицата, които застават с думите си, гарантиращи качеството.

Еlisabeth Bouhadana, Global Scientific Director L’Oréal Paris Internationa, споделя, че именно заради напрегнатия начин на живот, който жените водят, L'Oréal Paris са разработили серума от ново поколение, който защитава и може да разкрие вътрешната им сила.

Антиоксидантният възстановителен комплекс в Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum действа като щит, за да съхрани ценната регенеративна роля на клетките, които се делят, докато спим. Седмица след седмица, качеството на кожата се подобрява значително и се увеличава блясъкът. Чувствената формула на серума обгръща кожата за релаксиращо възстановяване през нощта, оставяйки я по-добре подготвена да посрещне следващия ден.

А… РЕЗУЛТАТИТЕ?

Това е може би най-честият въпрос, който се задава при използването на продукт – „Кога ще видя резултатите?“

L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renewal е истинска иновациите в борбата със стареенето при жените. Серумът дава впечатляващи резултати за всяка кожа, независимо от вид, цвят и степен на чувствителност. Доказват го тестове, в които се включват 106 жени, живеещи в САЩ. От тях 31 са европеидни, 25 афроамериканки, 25 азиатки, 25  латиноамериканки. Възрастта на дамите е от 40 до 65 години.

На първата сутрин почти 90% от жените смятат, че кожата им е по-хидратирана и я усещат по-комфортно.

След една седмица - 88% от жените забелязват повече сияние, а 86% смятат, че кожата им е по-тонизирана и еластична.

След 2 седмици - 81% от жените усещат кожата си е по-силна.

След 4 седмици - 93% от жените усещат, че кожата им е регенерирана, а 96% отбелязват, че кожата им изглежда по-добре, отколкото преди.

Резултатите продължават да се повишават с продължаване на употребата на ежедневна база.

ЛУКСА, КОЙТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum е номер 1 предпочитан луксозен нощен серум, с който жените споделят, че кожата им става по-хидратирана и освежена.

Гладкост, сияние, с изгладени бръчки и по-малко фини линии - ето така трябва да се събужда кожата ви всяка сутрин. Съвършена!