Завладяваща картина, която ви кара да забравите, че не сте в киносалон, а пред телевизора. Можете да постигнете подобно усещане със Cinema 3D Smart TV серията телевизори на LG. Моделите осигуряват максимално потапяне в гледаното съдържание, благодарение на усъвършенстваната 3D технология и дизайна CINEMA SCREEN. Характернa за иновативния дизайн e eдва забележимата рамка от един милиметър. Тя придава на телевизорите елегантен и изчистен външен вид и подобрява качеството на забавлението. 

Революционна 3D технология

CINEMA 3D използва революционната Film Patterned Retarder (FPR) технология. Тя елиминира преплитането на образите при гледане на триизмерни изображения, което е често срещан проблем при други технологии. С FPR се използват очила, в които няма електрически части или батерия, както при очилата с активен затвор. По тази причина те са значително по-леки от другите и не се налага да бъдат зареждани. В резултат на използването на иновативната технология 3D ефектът е по-открояващ се и завладяващ.

Нивото на 3D ефект може да се регулира от зрителите според техните предпочитания. Това е възможно благодарение на функцията 3D Depth Control. Конверторът на съдържание от 2D в 3D формат е усъвършенстван, като при новото поколение CINEMA 3D SMART телевизори той предлага по-голяма дълбочина на конвертираното 2D съдържание. Наред с визията, триизмерното усещане се допълва от 3D звук, чиято сила и дълбочина може да се регулира автоматично спрямо позицията и движението на картината. Този ефект се постига от вградената технология 3D Sound Zooming.

Повече интелигентни възможности

LG развива своята линия телевизори, като непрекъснато обогатява портфолиото си от модели с достъп до интернет. Заедно с това компанията увеличава възможностите им за достъп до мрежата. Добавянето на HTML5 и Flash позволява телевизорите да бъдат използвани като напълно функционален интернет браузър с видео поддръжка, точно както този на компютъра.
Компанията продължава да добавя и нови приложения към платформата SMART TV, като достъпните за сваляне програми вече надхвърлят 1 300. Обновява се и списъкът с 3D филми и игри в магазина 3D World.

Интуитивно управление

Главното меню Home Dashboard разполага с много подобрения и осигурява по-бързо и ефективно търсене. Неговият дизайн е по-интуитивен и позволява на потребителите персонализирано управление. Те могат сами да изберат до какво съдържание и приложения да имат бърз достъп под формата на икона в началното меню.

Освен че предлага нови възможности за забавление, екосистемата на LG е лесна за употреба. Една от причините за това е дистанционното Magic Remote с функция за управление с жестове, която разпознава някои прости движения на ръката. Това помага на потребителите да се ориентират по-лесно в менютата както на самия телевизор, така и докато сърфират в интернет.

Интерактивна игра

Dual Play дава възможност за игра на повече от един играч, като всеки от тях вижда само своята перспектива от играта на цял екран. Този ефект се постига чрез Dual Play поляризирани очила. Така двама човека могат да се състезават, без да усещат неудобството от по-малката картина.

Лесно споделяне на съдържание от външни устройства
Моделите CINEMA 3D Smart предлагат богат набор от възможности за свързаност с други устройства и споделяне на съдържание. Една от тях е Wireless Display, която позволява лесна и безжична връзка между телевизор и компютър, благодарение на WiDi технологията на Intel. Чрез Mobile HD Link (MHL) на телевизионния екран може да бъде възпроизведено съдържание в HD директно от смартфон.

Световно признание

Уникалният дизайн на CINEMA 3D Smart донесе на LG международно признание. Компанията беше отличена на престижния конкурс - Red Dot Design. Четиринайсет продукта на LG Electronics, сред които LM9600 CINEMA 3D Smart TV и Magic Remote, получиха отличия на наградите Red Dot Design. Призът дойде, след като жури от 30 независими съдии се запозна с над 4 500 продукта, дело на 1 800 производители и дизайнери от почти 60 държави.

Промоция

LG дава възможност на своите клиенти да се възползват от два свои хитови продукта с промоционална оферта. При покупка на LG телевизор със CINEMA SCREEN дизайн, клиентът получава ваучер на стойност 300 лв. за закупуване на LG Optimus L7 Р700. В допълнение до края на годината всички модели със CINEMA SCREEN дизайн са с удължена гаранция на 5 години. Пълни условия на промоцията може да намерите тук: http://www.newpromo.net/lg/.