Ако те мъчат кашлица и гърлобол – бъди подготвен с нещо ново и актуално. Mucosolvan DUO са първите и единствени таблетки за смучене с алум (стипца). Заедно с исландския лишей, това са двете съставки, които осигуряват незабавното му успокояващо действие. 

„Не мога да си кажа името от кашлица!“

Гърлото ти е възпалено и от кашлица дори не можеш да кажеш как се казваш. Mucosolvan DUO облекчава възпаленото гърло и успокоява дразнещата кашлица. При необходимост се смуче по 1 таблетка до 8 пъти на ден. При прием до 30 дни дори не е нужен съвет от лекар. След това бързо можеш да кажеш - Пламена, Доротея, Валентин, Евлоги...

Ако усетиш лигавицата си раздразнена или имаш болезнени и/или кървящи лезии в устната кухина, Mucosolvan DUO също може да помогне. Действа и при ларингит, както и за справяне с болка при следоперативни намеси в устната кухина.

Как действа Mucosolvan DUO?

  • Унищожава бактериите, които причиняват възпалението.
  • По време на силна, дразнеща кашлица има вероятност да се разкъсат кръвоносни съдове в лигавицата на гърлото, което може да доведе до прокървавяне и допълнително дразнене в гърлото. Стипцата може да спре този процес.

Бъди здрав, за да обичаш

Само когато сме здрави, имаме цялото време да обичаме. Опитай се да кажеш обаче "Обичам те!", когато те мъчи дразнеща кашлица. Трудно е, нали? Не позволявай нещо толкова тривиално да пречи на чувствата ти. Човек обича, когато е здрав, защото тогава има сили да дава. И също като любовта Mucosolvan DUO е вкусен и лек. Таблетките са с приятен вкус в два варианта - лимон с евкалипт и ягода с мента. Подходящи са за възрастни, юноши и деца над 6 г., за млади и активни хора, бременни, кърмачки и диабетици. 

Освен таблетки Mucosolvan DUO е и под формата на сироп - натурален балсам с незабавен успокояващ ефект при възпалено гърло и дразнеща кашлица. Вкусът на сиропа е приятен и се харесва и на малките, и на по-големите. Подходящ е както за деца над 2 години, така и за възрастни. 

Мукосолван дуо сироп е медицинско изделие за възрастни и деца над 2 години.
Мукосолван дуо таблетки за смучене е медицинско изделие за възрастни и деца над 6 години.
За повече информация: „Санофи България“  ЕООД; гр. София 1784, бул. „Цариградско шосе“  90, офис сграда „Капитал Форт“ , тяло А, ет. 10, тел: 02/970 53 33; e-mail: medical – info@sanofi.com
SABG.CHC.19.12.0274/01/2020