Утрото за милиони хора по света започва с чаша кафе. Ароматът на тази толкова любима и популярна напитка е способен да ни накара да скочим от леглото и да подхванем ежедневните си задачи. През зимата чаша топла кафе ни дава нужната енергия, за да сме в ритъм и да не се отпускаме. Лятото обаче е запазено за студеното кафе.

Ако и вие го обичате, отидете в Subway и си поръчайте Coconut Iced Coffee, което е част от лятната селекция на Subway и се предлага в периода от 19 април до 5 септември. Но не е само. Компания му прави и бисквитка с аромат на малинов чийзкейк, която също е част от офертата.

Ето още няколко любопитни неща за студеното кафе:

- Много хора си мислят, че студеното кафе е по-предпочитано от младото поколение. Според проучване от 2020 г., потреблението на студена кафе напитка непрекъснато нараства сред различните поколения! То установява, че около 29% от потребителите на студено кафе са на възраст от 45 до 59 години, а около 27% са на възраст от 30 до 44 години;

- Студеното кафе може да бъде полезно за сърцето! Кафето е чудесен източник на антиоксиданти. Тези съединения могат да ви предпазят от инфаркт и други заболявания. Според изследвания на Американския колеж по кардиология, пиенето на поне две до три чаши кафе на ден е свързано с дълголетието и намаляването на риска от сърдечно-съдови заболявания;

- В различните държави има различни варианти за приготвянето му. В Япония методът е известен като “aisu kohi”, което значи бързо охладено. Във Виетнам имат “cà phê đá” - “здрава ледена ява”, която се приготвя с помощта на традиционен метален виетнамски капков филтър и се смесва с подсладено кондензирано мляко;

- Вярвате или не, студеното кафе наистина може да подобри дъха ви;

Ако това ви е достатъчно, за да ви убедим, значи със сигурност вече сте в един от ресторантите на Subway и сте заложили на Coconut Iced Coffee. Кокосовото Айс Кафе се появява в списъка с предложения на марката през 2017 г. и веднага се превръща в любимо на клиентите, които са маниаци на тема кафе. В последните шест години е неизменна част от летните опции в менюто на Subway. Лято 2023 няма да е изключение!

За тези, които предпочитат лате, също има нещо приятно. Subway предлага и Кокосово Лате, което получава свежия си и тропически вкус от сироп “Monin".

Coconut Iced Coffee е налично във всеки един от 25 обекта на Subway. На български пазар се намира от 2008 г. и оттогава не разочарова своите клиенти с голямото си разнообразие от сандвичи, салати, студени и топли напитки.

В Subway умеят да задоволят всеки един вкус в зависимост от сезона. Предишният бе подвластен на Chocolate Orange Latte. Слънчевите месеци ще има по много от Coconut Iced Coffee. Есента ще бъде в оранжево и ще бъде с мирис на Pumpkin Spice Latte (от 6 септември до 30 октомври). Докато празничните дни в края на годината се запазени за Cinnamon Latte (1 ноември до 31 декември).

Ако тялото ви алармира за кафе: мястото е Subway, а изборът е Coconut Iced Coffee!