Лято. Отпуска. Море... Слънце, което прави зеницата на окото кехлибарено кафява, а малките точици в ириса - златни. Из въздуха се носи аромат на кокос. Листата на палмите леко галят загорелите от слънцето рамене. Под езика - вкус на мечта. 

Размечтахте ли се и вие? 

Има едно място, което изглежда като истински екзотичен рай и доскоро два пъти седмично всички българи се пренасяха там виртуално. Става дума за имението, в което се снимаше най-романтичното риалити на България "Ергенът". 

Снимка: Facebook.com/villakaryabodrum

Вторият сезон избра за локация красивата вила „Каря“.

Тя се намира на 13 километра от турския курорт Бодрум и на на1125 км от София. Къщата е в Средиземноморски стил и е с обща площ 1600 кв. м. Близо до нея има цели три яхтени пристанища – на 5, 11 и 18 километра.

Ето на такова място 25 момичета отидоха, за да търсят любовта. Само една от тях - победителката Валерия, я откри в лицето на Евгени Генчев. Но пък останалите - кои за по-дълго, кои за по-кратко, успяха да се насладят и на великолепието на този екзотичен оазис. 

Снимка: Асен Великов

Огромният двор на вилата е отрупан със зеленина - кипариси, палми, различни видове храсти, зокуми и т.н. Представете си, че сте с коктейл с аромат на кокос под сянката на някоя палма и едва ли има за какво повече да мечтаете. 

Снимка: Facebook.com/villakaryabodrum

Луксозната вила предлага царско уединение, тъй като имението е разположено на цели 38 декара! Най-голямата спалня е с френски прозорци и с просторна тераса, която е колкото малък апартамент – 60 кв. метра. 

Представете си как сте се излегнали на огромното, удобно легло, а гледката пред вас е омагьосваща. Разопаковате шоколадов бонбон Merci Кокосова Селекция с любим вкус и усещането, че сте в рая вече е пълно.

А когато ви се прииска да се разхладите, може буквално да се разплачете. Защото басейнът тук е със соленост на сълза. Именно това е оптималният вариант, така че водата да е едновременно чиста, но и щадяща  кожата. 

Снимка: Facebook.com/villakaryabodrum

На разположение във вилата са иконом, детегледачка и готвач.

Все пак някой трябва да приготвя екзотичните коктейли, да реже кокосовите орехи и да носи още шоколад, нали?!