През последната година почти всички пазари се трансформираха вследствие на разразилата се пандемия от КОВИД-19. Детските колички никога няма да бъдат по-малко търсени, защото винаги са нужни на своята таргет група клиенти.

За сметка на това конкуренцията в този сектор е голяма, вече има редица утвърдени играчи, а и новите, които тепърва се опитват да пробият, не са малко. Това създава турбуленция, която подтиква всеки производител на детски колички да се стреми към постоянно развитие, за да може да привлича колкото се може повече от потребителите към себе си.

Мултифункционалността е цел на годината

Съвременните родители предпочитат мултифункционалните варианти на колички, които ни позволяват да бъдем по-комбинативни въпреки трудностите, когато се придвижваме с дете на ръце. Може да ги разгледате в https://kidso.bg/bebeta/bebeshki-kolichki/ .

Например, независимо дали възнамеряваме редовно да пътуваме с кола, или не, винаги когато се качим, задължително ще трябва да имаме и столче, в което да обезопасим малкото. Идеални за тази цел са количките 2 или 3 в 1, които могат да се трансформират в приспособление за автомобил. По този начин решаваме и проблема с това как да пренасяме количката – от нея ще остане само рамата и то в доста компактен вид, без да заема целия ви багажник.

Ако сте активен шофьор, така ще можете да си осигурите безопасно и лесно придвижване от точка А до точка Б, а ако нямате личен автомобил, ще можете да сте спокойни, че винаги ще сте подготвени дори и да ви се наложи да се возите.

Други колички могат да се преправят на триколка. Те пък са подходящи за по-големите малчугани, на които им предстои тепърва да проходят и да заменят возенето в количка с карането на велосипед.

Интернет е мястото, където се случва всичко

Кризата с коронавируса пренасочи голяма част от пазаруването към виртуалната мрежа. Все повече световни марки са само на един клик разстояние от нас. Посетете портала на Kidso, за да сте винаги в крак с най-новите тенденции при детските стоки. Можете да използвате нашата удобна търсачка, за да намерите това, което търсите, бързо и на добри цени.

Иновации отвъд времето

Колкото и годината да е 2021-а, все пак не бива да забравяме къде се намираме. В повечето случаи, където и да живеем в България, ще ни се наложи да прекосяваме пътища с по-лоша инфраструктура, което понякога е проблем за най-простите модели детски колички. Особено ако в квартала ви често се ремонтират улици, какъвто е случаят обикновено, вземете си маневрена количка.

В тази връзка трябва да вземем предвид и теглото на детското возило, тъй като в някои случаи може да ни се налага да я пренасяме и на ръце по стъпала, дори и със самото бебе и багажа в нея.

Много скоро младите родители даже осъзнават един малко странен факт – на бебетата всъщност им харесват неравните терени. Много често те заспиват, докато караме количката по павирани пътища или по тротоари в по-лошо състояние.

Последен писък на технологиите в аксесоарите

Векът на комуникациите не предполага задължително ултра модерни технологии във всяко едно нещо. Понякога родителите предпочитат да си вземат ретро количка без излишни екстри и да я “тунинговат”, както си пожелаят с помощта на различни джаджи.

Дори и най-обикновената бебешка количка може да стане ултрамодерна, стига да я оборудваме с правилните приспособления. В днешно време мама се нуждае от USB зарядно за телефона си, което обикновено се предлага заедно с повечето модерни бебешки раници. Трябва само да внимавате окачването да пасва за вашата количка и ще си имате енергия, където и колкото и да скитате със своето мъниче.

Продават се също така и вентилатори на батерии, които имат специална щипка за прикрепване към количката. Можете да изберете посоката, в която да духа, за да може на бебето и на мама да им е прохладно.