Иновативните технологии в новата серия хладилници на Samsung 3050 предлагат истинско решение за запазване на здравословните качества и свежестта на продуктите дълго време. Концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома се фокусира върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите.

Хладилниците Samsung от Серия 3050

имат дигитален инвенторен компресор, който представлява интелигентна система, която пести електроенергия и същевременно е с повишена издържливост. Доказателство за прецизната му работа е 10-годишната му гаранция.
 

Дигиталният инверторен компресор прави прецизна настройка на мощността, като по този начин оптимизира работата на хладилника и осигурява висока ефикасност на охлаждането, с което се удължава животът на пресните продукти.

Дигиталният инвенторен компресор автоматично регулира скоростта си

на работа в диапазон от 5 различни нива в зависимост от необходимостта за охлаждане. Например, при поставяне на топла чиния или при често отваряне на вратата на хладилника, той автоматично пуска повече студен въздух.

Чрез внимателното следене на температурните нива и прецизна настройка на оборотите на компресора, дигиталният инвенторен компресор на Samsung намалява доловимия шум. Samsung отлично елиминира неприятния шум, правейки охлаждането тихо даже и през нощта.

Запазването на свежестта на продуктите в хладилника е едно от характерните предимства на Samsung Серия 3050

Една от основните характеристики, които гарантират свежестта, е MoistFresh зоната. Тя контролира цир¬кулацията на въздуха, за да се под¬държа оптимална влажност, като създава идеална среда за съхране¬ние на плодове и зеленчуци за дълго време.

Възможността за поддържане на температура, която съхранява продуктите по-дълго, е допълнена от функцията No Frost. Тя е изключителна важна характеристика, която възпрепятства образуването на водни капки и евентуалната поява на плесен и бактерии. По този начин Samsung Серия 3050 осигурява висока хигиена на съхранение на продуктите.

Технологията True No Frost на Samsung

предлага по-бързо охлаждане и възстановяване на температурата, след като вратата на хладилника е била отворена. No Frost поддържа постоянна температура в целия хладилник с 1°C отклонение.

Моделите с No Frost не образуват скреж, което позволява избягване на размразяване на хладилника. Обикновените модели, които имат нужда от размразяване, позволяват образуването на конденз по уплътненията на вратата, което може да доведе до появата на мухъл. За разлика от тях, True No Frost моделите предотвратяват конденза, така че повърхностите са винаги чисти.

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във Facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung >>>