Есен е и пресните плодове и зеленчуци сякаш обогатяват усещанията на небцето със зрели вкусове и слънчев аромат. И макар топлите часове да стават все по-малко, а мисълта за пухкавия пуловер и вечерите в уюта на дома – все по-чести, ние днес ще ви разкажем за една храна, която определено ни кара да се чувстваме у дома си и всички българи добре познаваме – кашкавалът. Вярно е, че почти няма хладилник у нас, в който да няма парче кашкавал и сирене, но знаем ли как да изберем наистина добър продукт, който е направен от 100% мляко?

Най-добрият начин да изберете правилния продукт – опитайте го!

Небцето не лъже, а вкусовите ни рецептори са система, еволюирала толкова столетия, че няма начин да бъде заблудена. Има ли нещо, което не ви харесва в тази хапка? Значи това определено не е вашата храна, смятат експертите. И все пак – как да изберем добрия кашкавал?

Защо не минете този петък и събота през най-близката до вас BILLA и не пробвате от кашкавала, който правят с марка BILLA? От екипа издават, че е от 100% краве мляко и е произведен в България с висококачествени суровини. А рецептата? Опитайте го и ще си спомните онзи познат вкус на класическия кашкавал, приготвен по специална рецепта. Млякото е от подбрани производители, а самият кашкавал е произведен по БДС. И за да бъде истински вкусен, е спазена точно класическата технология – всяка пита кашкавал с марка BILLA е зряла минимум 45 дни. Това прави всяка хапка кашкавал истински вкусно удоволствие, което не е за изпускане.

Снимка: pixabay


Искате ли да се убедите в качествата му? Дегустациите започват този петък от 17.00 ч. до 19.00 ч. и събота от 11.00 ч. до 13.00 ч. Ако минете да пробвате парченце вкусен български кашкавал, ще можете да дегустирате и от сушеницата с марка BILLA, която също не е за изпускане. Ако пък някой от продуктите ви допадне – трябва да знаете, че можете да си го купите на промоционална цена в седмицата от 18-ти до 24-ти този месец.

Българите избират кашкавала с марка BILLA

Приготвен по класическа рецепта, с уважение към старите сиренарски традиции у нас, кашкавалът с марка BILLA е сред любимите на нашенците.

Той е №1 според 2/3 от запитаните българи в сляп продуктов тест на Pragmatica, проведен в три града през август 2018 г. Според данните 73% от запитаните българи в сляп продуктов тест избират вкуса на кашкавал BILLA пред този на други тествани водещи марки кашкавал на пазара.
Искаш ли да го опиташ и ти? Не пропускай да минеш още този петък след работа през най-близката BILLA!