Кафето е една от най-популярните напитки в света. Милиони хора по света всеки ден отпиват глътка от тази ароматна смес, след което стартират забързания си ден.

Ако и вие не можете без чаша кафе, не се бавете и се оправете към един от ресторантите на Subway. Там ще намерите невероятни предложения. Сред тях е и Coconut Iced Coffee.

Кокосовото Айс Кафе ще радва любителите на кафето в летните месеци в обектите на Subway. То се предлага от 19 април до 5 септември. Към него има бонус - бисквитка с вкус на малинов чийзкейк. Сладко, нали?!

Този страхотен специалитет е сред предпочитаните от редовните клиенти на Subway от 2017 г. насам. Оттогава те залагат на него в горещите летни дни. Направете го и вие! Няма да съжалявате.

В случай, че обичате вкуса на лате, то и тук имате избор и да му се насладите и като горещо кафе. Вземете го с кокосовия вкус, който то получава чрез сироп “Monin", придаващ на кафето нежен, кремообразен вкус, с дъх на тропици.

Coconut Iced Coffee се предлага във всичките 25 ресторанта на Subway. Веригата прави дебюта си в България през 2008 г. и до днес предлага на своите клиенти интересни и нови вкусове в голямото си портфолио от сандвичи, салати, студени и горещи напитки.

Освен Coconut Iced Coffee, в Subway вече имахте шанс да вкусите Chocolate Orange Latte (б.а. - в периода от 12 януари до 18 април). От есента (б.а. - от 6 септември до 30 октомври) ще можете да опитате Pumpkin Spice Latte, както и Cinnamon Latte , което ще бъде налично от 1 ноември до 31 декември.

Не пропускайте да направите деня си с една идея по-сладък и свеж с Coconut Iced Coffee от Subway!