Виктория Георгиева и нейната затрогваща песен Growing Up is Getting Old, категорично е мелодията, за която ще стискаме силно палци. Нашето момиче има сериозни шансове да спечели и това дори го твърдят самите букмейкъри, които й определят минимум място в топ 5. Но знаете ли кои са основните конкуренти на Виктория? Ако се допитаме до букмейкърите, ще видим името Дестини Чукуниере. На този етап за нея има сериозни коефициенти в сайтовете за залози. Имайте предвид, че не всички букмейкъри дават възможност да залагаме на събития, които не са спортни. В подробното професионално ревю на Efirbet за Winbet обаче виждаме, че това е един от сайтовете, в които можем да дадем своя залог и за краен победител в конкурса на Евровизия.

И така, коя е Дестини Чукуниере?

Дестини Чукуниере е един от големите фаворити на Евровизия 2021. Като такава, разбира се, тя е и сред основните съпернички на нашенката Виктория Георгиева. А във всяка битка е важно състезателите да знаят своите опоненти, нали? Така че, нека кажем няколко думи и за нашата основна конкурентка, а именно Дестини Чукуниере.

Коя е Дестини Чукуниере? Дестини Чукуниере ще представлява Малта, но самата певица е с нигерийски корени. За почитателите на музикалния конкурс за най-добро европейско парче Евровизия, тя съвсем не е непознато лице. Дестини Чукуниере прави своя дебют в Евровизия, като през 2015-та година участва в детската Евровизия, която се проведе у нас, в София. Да, точно това е причината съвсем наскоро българската изпълнителка Поли Генова да направи интервю с Дестини Чукуниере, ако сте го гледали. Самата Поли е активен участник в организацията на изданието на Детска Евровизия за 2015-та година. В това интервю научихме доста за Дестини, като най-силно впечатление, естествено, ни направи нейната харизма и очарование, но особено чувството й за самоирония и за любов към себе си, към идеята да не влизаме в рамки, когато става дума за външния ни вид.

Любопитни факти за Дестини Чукуниере

Интересно е, че Дестини Чукуниере е от популярно семейство. Неин баща е доста добре познатия на спортния свят Ндубиси Чукуниере, който, също макар и с нигерийски корени, е един от най-сериозните играчи в малтийския футбол. Кариерата на музикален изпълнител на Дестини започва още докато е на 9 години. Тогава, тя започва да пее за първи път под ръководството на най-известния в страната вокален педагог, но очевидно за пухкавата госпожица това не е достатъчно, за да се подготви за голямата сцена. На 10 години Дестини Чукуниере започва да учи и актьорско майсторство. Упоритият й труд, както и нейният голям талант, дават на момичето път към различни престижни конкурси и в родната Малта, и извън страната. Така например, на съвсем невръстна възраст Дестини Чукуниере заема първото място в състезанието Sanremo Junior, което е и тласък за участието й в Евровизия за деца през 2015 година.

Песента на Дестини Чукуниере в Евровизия 2021

А сега да се опитаме да сравним изпълнението на Виктория Георгиева и нейната конкурентка от Малта. Истината е, че в двете изпълнения няма почти нищо общо. Те се намират на два противоположни полюса. Нежната песен на Вики силно се отличава от ритмичното парче на Дестини, което в превод на български означава „Чупя ся“. Ритъмът е идеален да разкършим тела, без задръжки, без значение колко килограма сме или как изглеждаме. Категорично, това е и посланието на Дестини Чукуниере и категорично, макар и да ни е пряка конкуренция, трябва да признаем, че го прави доста добре.

Тазгодишното издание на Евровизия ще се проведе по специални правила и при засилени мерки поради пандемичната обстановка. Самата Виктория Георгиева разясни пред медиите, че в случай на карантиниране или заразяване с коронавирус, никой от участниците няма да изгуби правото да се надпреварва в състезанието, и ще може да участва с предварително изготвен запис на своята песен.

Да стискаме палци отсега за Виктория! Тя го заслужава!