Тази събота "COOLt" ще ви срещне с представителите на Малта и Кипър в тазгодишното издание на "Евровизия". Дестини Чукуниере и Елена Цагрину посетиха страната ни, за да заснемат своите резервни изпълнения за конкурса. Те ще бъдат излъчени в случай, че някой от изпълнителите няма възможност да присъства на живо на сцената в Ротердам.

В специално обръщение Дестини Чукуниере поздрави българската публика.

„Здравей, България! Аз съм Дестини от Малта. Благодаря ви за подкрепата и нямам търпение да ви представя моята песен "Je Me Casse". Обичам ви!”, каза певицата.

Елена Цагрину също изрази впечатленията си от своя престой в нашата страна.

„Бих искала да благодаря на България за тази възможност, имате наистина страхотни студиа и екипи. Запознах се с много добри хора и си прекарах чудесно, но искам още. Изпращам ви целувки!”, заяви представителката на Кипър.

В предаването тази събота очаквайте и ексклузивен разговор с българската надежда за победа на Евровизия 2021 – Виктория Георгиева, за подробностите около българското участие и избора на нашата песен "Growing Up Is Getting Old".

„Много вярвам в тази песен, екипът също вярва, все повече хора ми пишат, че се припознават в нейната история. Мисля, че съм на правия път и направихме най-добрия избор”, каза Виктория.

Какво още споделиха изпълнителките и при какви условия ще се проведе Евровизия тази година, въпреки световната пандемия от коронавирус – гледайте тази събота в "COOLt".