Децата обичат да имат свои "любими неща" – например любима играчка, любимо одеалце, любима книжка. Любимите вещи са много важни, защото всеки малчуган се идентифицира чрез тях и точно поради тази причина му е изключително трудно да се раздели с тях или да ги подари на някого.

И ако случайно сте от майките, които имат проблем с това детето им да приема достатъчно течности, сме готови да споделим с вас една хитрост. Ако на чашата, в която предлагате вода, сок или мляко, се мъдри усмихнат анимационен герой от любим детски филм, може би мисията "хидратирай детето" ще стане една идея по-възможна.

BILLA идва на помощ на супер майките с новата си промоционална кампания.

Пазарувай за 20 лв. в BILLAграбни чаша с любим Disney герой само за 0,99 лв.

Новата кампания започва на 14 март и ще продължи до 10 април, като в този период в BILLA ще откриете шест стъклени чаши с монопринт на класическите герои на Уолт Дисни – Мики Маус, Мини Маус, Доналд Дък, Дейзи, Гуфи и Плуто. За всеки 20лв от сметката ще можете да купите Disney чаша само за 0,99 лв.

Монопринтът позволява още една форма на забаваление – сипвайки различни цветове сокове в тях, героите "магически" ще си променят цветовете – сокът от моркови ще ги прави оранжеви, млякото – бели, а водата – прозрачни.  Вашето дете ще се влюби в тези чаши, защото вече ще си има изключително забавна компания, в която да си набавя полезните течности почти на игра. А за децата играта е всичко.

Повече за кампанията може да откриете на https://www.billa.bg/promocii/disney-chashi