Когато навън застудява – имате възможност да спечелите почивка за двама на Малдивите.

Когато първият сняг наближава, BILLA България представя брошура, посветена на черния петък.

BLACK WEEK

Със специална „Black Week”, BILLA България ще изненада приятно всички, които обичат да пазаруват свежи стоки и ценят качеството както на трапезата си, така и в живота.

Веригата ще зарадва клиентите си с 2 празнични томболи и над 50 лимитирани артикула, сред които и висококачествени уреди за дома, мобилни и гейминг аксесоари.

Защото черното е модерно!

34 страници, актуални в периода 24-30 ноември – точно толкова ви очакват за разглеждане и набелязване на вълнуващи покупки. 8 от тях са в допълнение към стандартната брошура и представят портфолиото от ексклузивни предложения.

Сред продуктите са селекция черни шоколади, черен ориз, уиски с черен етикет и бира в черен кен, паста за зъби, шампоан. Те допълват разнообразието от плодове и зеленчуци от собствената марка „BILLA Градини“, прясно месо „Българска ферма“, месни деликатеси и печива от „BILLA Пекарна“. Ако фитнес инструкторката ви някога ви е казвала, че е добре да измисляте менюто си за цялата седмица, за да сте подготвени всеки ден – сега е моментът за големия пазар в името на здравето и стегнатото тяло.

Ако притежавате BILLA Card, в периода 25-и до 27-и ноември ще можете да се възползвате и от 25% отстъпка на „Гранде уикенд“ офертите. Те ще обхванат всички пресни, кисели и UHT млека, всички видове кафета и чай и храни за домашни любимци.

Защото е хубаво да ценим времето и средствата си

Прахосмукачка-робот, еспресо машина, еърфрайър, телевизор, ютия, парти грил, разнообразие от миксери и тостери – разнообразни артикули, които могат да направят живота на всяка една домакиня (а и не само!) много по-лесен и приятен. Това са само част от предложенията на утвърдени марки, представени в обектите на BILLA по време на Black Week. Сред тях са Tefal, Rowenta и Muhler.

Освен тях, в самия край на месеца – 28-30 ноември, клиентите ще могат да се възползват и от атрактивни предложения в технологичната секция на брошурата, „Кибер Старт“. Тя включва различни видове слушалки, Bluetooth колонка, уеб камера, телефон и комплект компютърна мишка и клавиатура.

Защото е хубаво... на Малдивите

И това не е всичко! По случай 22-та си годишнина на българския пазар, BILLA ще зарадва своите клиенти с възможност за участие в две празнични томболи. Голямата награда в първата е почивка за двама на Малдивите, на стойност 10 000 лв. Всеки клиент на веригата, пазарувал за минимум 100 лв. в периода 24 ноември – 7 декември, може да се включи, като опита късмета си.

Във втората томбола пък BILLA ще раздаде общо 55 подаръчни ваучера за пазаруване в обектите си в цялата страна, на индивидуална стойност 400 лв. Право на участие дава всяка покупка на стойност минимум 5 лв. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 8 декември и обявени в сайта на веригата.

Пълната информация за всички предложения от специалната брошура „Black Week”, е достъпна на: https://www.billa.bg/.