Марката Schwarzkopf е на 120 години. Този юбилей заслужава отпразнуване с нови, модерни прически, които могат да бъдат създадени с няколко лесни стъпки. Общото между тях: модните закони на стайлинга отстъпват пред индивидуалността, която в случая е най-важната. Стилистът на Schwarzkopf Армин Морбах създава тенденциите за 2018г, ексклузивно за вас. Вдъхновете се от инструкциите във видеата и се насладете на новите прически!

В стил 70-те

Леко разресване на къдриците придава визия "в стил 70-те". Вдъхновена от модните шоута, прическата е разделена на път, а вълните падат издухани назад. Визията "в стил 70-те" е за всеки, който иска повече стилизиране. "Трендът комбинира елегантност с носталгия, без да губи своята модерност", твърди стилистът Армин Морбах.

Съвет: За богат и наситен кафяв цвят използвайте Perfect Mousse Черно кафяв нюанс, а за ефективна грижа след боядисване Gliss.

Стъпка 1:Измийте косата и я подсушете с хавлия.

Стъпка 2: Втрийте от пяната Taft Volume в косата за обем.

Стъпка 3: Използвайте 3 кръгли четки, за да създадете обем.

Стъпка 4: Изсушете със сешоар.

Стъпка 5: Оставете четките в косата, докато се охлади косъмът.

Стъпка 6: Фиксирайте прическата с Taft Volume лак за коса.

Нови къдрици

Ако сравните 2018г с музикалните стилове, визията с "Къдрици" би била свежарска хип-хоп песен: диви, естествени къдрици или вълнуваща Афро прическа, която напомня на музикални икони и творци на музика, каквито е имало и има по улиците на Берлин и Ню Йорк. "Използвайте на максимум това, с което е била дарена косата ви, за да се чувствате комфортно. Всичко останало не е важно. Ето за какво става въпрос в тази визия", обяснява Армин Морбах.

Съвет: За максимално интензивен цвят, боядисайте косата с Color Expert Rich Black с формула Omega Plex. Използвайте за повече грижа след боядисване маслото за коса от Gliss Daily Oil Elexir.

Стъпка 1: Разделете косата на една страна с гребен.

Стъпка 2: Закрепете с фиба.

 Стъпка 3: Вземете един кичур коса и го разрешете.

Стъпка 4: Нанесете за изглаждане на косата Gliss Daily Oil Elexir масло за коса.

Стъпка 5: Сплетете кичура на плитка и завържете накрая с ластик за коса.

Стъпка 6: Фиксирайте прическата с лак за коса Taft.

Небрежна визия

Коса на вълни като след плаж или загладена с гел - "Небрежната визия" е всекидневна и актуална винаги. Такъв стил може да се забележи често в Instagram. "Не е сложна и трудна и едновременно с това не е скучна - ето какво я прави толкова популярна", твърди Армин Морбах. Нежните вълни и подчертаването им е подходяща прическа както за плаж, така и за парти или в офиса - така че тя е актуална целогодишно.

Съвет: За изумително русо боядисайте косата с #Pure Color нюанс 10.21 Бебешко русо и използвайте линията Gliss Ultimate Repair за перфектно качество на косата.

Стъпка 1: Нанесете пяна Taft, за да подготвите косата за прическата.

Стъпка 2: Изсушете със сешоар.

Стъпка 3: Навийте няколко кичури коса с изправяща преса за коса.

Стъпка 4: Добавете текстура с вакса Taft.

Стъпка 5: Фиксирайте прическата с лак Taft.

Бляскав стил

Тази елегантна визия като от червения килим зачерква идеята за съвършенство. Тя не се стреми към класическия Холивуд външен вид, а към автентичност, която ще я направи още по-интересна. "Представете си, че заспивате в колата на път за голямо бляскаво събитие. Когато се събуждате, косата ви изглежда малко неоправена, но въпреки това забележителна и в същото време елегантна", казва г-н Морбах.

Съвет: Бъдете смели и изберете сини кичури с Live Electric Blue! Използвайте линията Gliss Color Protect за правилна грижа след боядисване.

Стъпка 1: Разделете косата на път с гребен.

Стъпка 2: Срешете косата.

Стъпка 3: Отделете един кичур над челото и сплетете на плитка.

Стъпка 4: Фиксирайте плитката с ластик.

Стъпка 5: Навийте нагоре сплетения кичур и го закрепете на главата с фиба.

Стъпка 6: Подчертайте краищата на косата си с ремоделиращата гума за коса на Taft.

Стъпка 7: Фиксирайте цялата прическа с лак за коса got2b Volumania.

 

 

Естествени къдрици

Обичаш естествените къдрици? Поеми контрол и създай визия с прическа на вълни!

 

Елегантност

Искаш ли да изглеждаш зашеметяващо тази вечер? Тогава гледай и се приготви за парти!