Всяка жена е щастлива, когато има подходящото бижу за своя тоалет. Проблемът с бижутата е тяхното съхранение така, че да не се заплитат и губят постоянно. Кутиите за бижута са компактни – но в един момент всичко в тях става омотано и хаотично. Малките поставки, тип манекени, са красиви, но... малки и именно поради тази причина недостатъчни да поберат всичко.

Материали:
Днешният съвет за сръчно направено включва клон, малки кукички с метрична резба и много цветни бои.

Стъпка #1
Намерете си подходящ по размери клон при следващата разходка в парка или в планината. Разбира се, не ви призоваваме да го отрежете от дървото – има достатъчно клончета по земята, паднали при бури. Добре е преди да превърнете клона в арт закачалка да го почистите добре от пръст и мъх, а след това да нанесете един слой импрегниращ безцветен лак, който ще го защити от плесен и дървояди.Стъпка #2

Клоните често имат цепнатини по дължината си, особено ако са изсъхнали. Може да ги използвате, за да навиете в тях кукичките с резба. Ако няма такава – пробийте малки дупки с винтоверт и положете металните елементи там. На тези кукички ще закачите бижутата и шаловете си.