През студените месеци кожата на лицето и на цялото тяло най-силно се нуждаят от специални грижи за запазване на водния баланс и здравословния й вид. Ниските температури, вятърът, сухите климатизирани помещения и други външни фактори изсушават кожата, която повече от всякога се нуждае от трайна и качествена хидратация.

Затова се нуждаем от висококачествена козметика, която да ни осигури всички необходими природни свойства, така че да бъдем винаги красиви. Специално за вас изпробвахме продуктите, които следват и смеем да твърдим, че те са решението на всички естетични проблеми, с които можем да се сблъскаме през зимата. 

Представяме ви:

#Дълбоко обновяващият серум (Essential Reviving Serum) без мазнини. Едно от основните свойства на този продукт е да подпомага естествените процеси на овлажняване и пречистване на кожата. Обогатен с екстракти от боровинка и цитруси, витамин С, серумът увеличава клетъчните нива на влажност и пре-дотвратява нейната дегенерация. Изглажда структурата на кожата и я прави фина, а тенът е изравнен и сияещ.

Снимка: VEDRA International

Козметичните специалисти от AHAVA (в превод от иврит името означава любов) препоръчват да нанасяме серума върху добре почистена кожа на лицето и шията – задължително сутрин преди основния крем, може и вечер преди нощния. Той е предназначен за дами с комбинирана кожа.

#Нежният околоочен крем (Gentle eye cream) е с олекотена формула и със специална селекция от растителни и плодови екстракти, включително масло от oблепиха, витамини и минерали.

 

Снимка: VEDRA International

Кремът осигурява хидратираща грижа, максимално предотвратява и неутрализира щетите от изсушаването на околоочния контур. От друга страна подпомага омекотяването и заглаждането на фините линии, заличава следите от умора и гарантира свеж и сияен вид.

Следете Facebook страницата на AHAVA и се включете в празничните игри с шанс да се поглезите с натуралните продукти от овлажняващата серия "Time to hydrate".