Приготви се да получиш максимална оценка по десетобалната система за перфектен маникюр! Блясък, който можеш да оцениш с десетка и издържа до 10 дни! Astor представя новият лак за нокти Perfect Stay Gel Shine с LYCRA®*, първият лак за нокти на марката, който осигурява професионално изглеждащ маникюр ден след ден.

Ексклузивна високотехнологична формула
Невероятните цвят и блясък на лака за нокти Perfect Stay Gel Shine, издържащ до 10 дни, са възможни благодарение на иновативната формула на Astor - LYCRA®* и Gel shine. Ексклузивната формула с LYCRA®* обгръща повърхността на нокътя и добавя здравина и устойчивост. Уникалната смесица от полимери създава наситен цвят и блестящ лак ефект. Резултат: перфектен цвят за нокти, устойчив на чупене, супер-лъскав и наситено ярък – всичко това за до 10 дни.

Четчица Superior Salon Pro
Създаването на безупречен маникюр като от салон за красота става без усилие благодарение на четчицата Superior Salon Pro към лака за нокти Perfect Stay. За лесно, прецизно нанасяне, новата плоска и широка четчица е проектирана да се адаптира към формата на всеки нокът. Покрива нокътя равномерно само с едно нанасяне, осигурявайки перфектен контрол и предпазвайки от набраздявания. По-дебелата четчица разнася повече лак, бързо и равномерно, за да създаде мигновено безупречно покритие.

Лаковете за нокти Perfect Stay Gel Shine са на разположение в богата, водена от модните тенденции, палитра от 22 цвята – по един за всяка седмица от годината. Те вече са в магазинната мрежа, а препоръчителната им цена е 8.19 лв.