Редакторите в LadyZone тестваха различни продукти за устни - някои от тях съвсем нови, други - вечната козметична класика. От телесни нюанси до такива с лек розов цвят, вижте 10-те ни beauty находки, на които устните ни ще разчитат това лято!

1. Tarte Quench Lip Rescue Nude

Снимка: Даяна Петкова

Диди: В някои дни обичам да залагам на телесни тонове, като най-добрият избор е този балсам. Той има лек аромат на мента, като може би най-големият му плюс е фактът, че истински хидратира устните и ги омекотява.

Цвят: Телесен

Аромат: 9 (ментов)

Хидратация: 10

Омекотяване: 8

Компактност: 8

2. YSL Baby Doll Kiss & Blush

Снимка: Даяна Петкова

Диди: Този гланц е може би любимецът ми за лятото, защото е изключително компактен. Използвам го, както за устните, така и като руж за скулите, като мога да създам омбре ефект, който е хит този сезон. Също така има страхотен аромат на плодов коктейл.

Цвят: Розов

Аромат: 10 (плодов коктейл)

Хидратация: 7

Омекотяване: 7

Компактност: 10

3. Too Faced Sweet Peach Lip Oil

Снимка: Даяна Петкова

Диди: Гланц с аромат на истински праскови, какво по-хубаво от това! Той придава нежен розов цвят, а също така хидратира добре устните, заради кокосовото масло и витамин Е.

Цвят: бледо розов

Аромат: 10 (прасковен)

Хидратация: 9

Омекотяване: 9

Компактност: 9  

4. Clarins Lip Confort Oil

Снимка: Даяна Петкова

Диди: В летните горещини този гланц е истински освежаващ с аромат на мента. Нанася се изключително лесно, а също така и хидратира, като създава уплътняващ ефект на устните.

Цвят: безцветен

Аромат: 10 (ментов)

Хидратация: 10

Омекотяване: 9

Компактност: 10

5. Les Delices silky lip balm

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Захарно бижу, скрито в елегантна метална кутийка. Коприненият балсам за устни се предлага и в други цветове и аромати  - малинов макарон, карамелизирана ябълка и кокосова ванилия. Но захарният памук е толкова момичешки, че ти се приисква веднага да го грабнеш и да облизваш меки устни. Нанася се с пръст и е леко труден за размазване, което са малките му минуси. 

Цвят: едва забележимо розово

Аромат: 10 (захарен памук)

Хидратация: 6

Омекотяване: 10

Компактност: 9

6. NIVEA Vitamin Shake 

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Една от класиките, най-вече заради лесната си достъпност - може да се купи както в магазин за козметика, така и в кварталния хранителен. 

Цвят: светлолила (пастелно)

Аромат: 8 (акай бери и дива ябълка)

Хидратация: 6

Омекотяване: 7

Компактност: 8

7. Nashi argan lip balm

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Малка тубичка с накрайник с връх, заострен диагонално, който точно прилепва по устните. Отворът е тънък, което позволява да изстискате само количество нужно за нанасяне, без излишества. Обогатен с арган, който е истинско злато за устните.

Цвят: безцветен

Аромат: 6 (арган, много лек, фин аромат) 

Хидратация: 8

Омекотяване: 10

Компактност: 10

8. Atoderm Levres

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Тежката артилерия при поддръжката на устни. Предназначен за сухи и увредени устни. Създава дълготраен филм върху устните, които осигурява повече от приличен комфорт. Дори устните ви да не са като описанието, може да го ползвате в планината или на плажа, когато слънцето е много силно.

Цвят: без цвят

Аромат: 10 (без аромат)

Хидратация: 6

Омекотяване: 10

Компактност: 8

9. PERK lip revitalizing serum

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Една от стъпките в Perk грижата на лицето. Част от серума за устни се нанася със специален уред, а другата част се ползва в домашни условия. Приятен и лек. След време устните стават леко лепкави, усеща се и сладост. 

Цвят: без цвят

Аромат: 9 (бял чай)

Хидратация: 7

Омекотяване: 6

Компактност: 6

10. Himalaya herbals lip balm

Снимка: Даяна Петкова

Росица: Обогатен с масло от семена на морков, което е природна слънцезащита. Все пак не разчитайте само на това при повече слънчево греене. Приятна грижа за устните, доставяща силата си само от природата. 

Цвят: без цвят

Аромат: 7 

Хидратация: 6

Омекотяване: 9

Компактност: 8