Американското списание Harper's BAZAAR прави поредица с известни жени, които споделят какви грижи полагат за кожата на лицето си вечер преди лягане - #GoToBedWithMe. В последния епизод канадската актирса с български корени Нина Добрев разказва подробно за своите 10 стъпки: 

1. Премахване на грима с мокри кърпички - Simple. Почистваме внимателно, особено областта под очите, подчертава Нина.


2. Продукт за премахване на грима от очите – Simple. Акрисата предпочита продуктът да не съдържа масла.


3. Продукт за почистване на лице на д-р Брабра Стърмс, който смесва с ексфолиант от същия бранд. Според Нина така кожата се почиства дълбоко и се премахва остатъчният грим, който кърпичките не са успели да отстранят. Следва изплакване с вода.

4. Нанасяне на хиалуронова киселина, която често сместа с антиейджинг серум против бръчки. Очевидно е, че Нина обича продуктите на Барбара Стърмс. Препоръчала й ги е приятелка, която е работила с д-р Стърмс, а и тя е първата, според Нина, която разработва „вампирска серия“ – укрепване и подмладяване на кожата на клетъчно ниво. Освен това голяма част от продуктите са в малки разфасовки, което актрисата отчита като голям плюс, тъй като много пътува.

5. Нанасяне на балсам за устни на L’occitane.

6. Два пъти седмично полза LED маска на Deesse. Нина видяла в Инстаграм, че Кейт Хъдзън ползва такава. "Първоначално се изплаших, приличаше ме на убиец, но след като ми обясни какво е, бях много любопитна да опитам". Помага за премахване на пъпки, особено ако сте ги пипали, нещо, което Нина признава, че прави, а не трябва.

7. Нанасяне хидратиращ крем на La Mer. Първоначално кремът на тази марка е бил използван за хора с изгаряния, но заради добрите възстановяващи свойства, започнали да правят е козметика за лице. Ползва го няколко пъти седмично, особено след големи събития, за които е била с доста грим.

8. Ако има пъпки, „неканени приятели по лицето ми“, както ги нарична Нина, ползва продуктът при акне на La Rouche-Posay.

9. Още един „вампирски аксесоар“- Нина ползва Byte, продукт, който помага за перфектната усмивка.

10. Маска за сън - посланието върху маската е ясно, не ме търсете, когато спя, категорична е Нина.