Епъл Мартин, дъщерята на актрисата Гуинет Полтроу, сподели видеоклип в TikTok тази седмица, за да разкаже по забавен начин за сутрешните ритуали на майка си - от закуската, през едночасовата грижа за кожата, до правенето на свещи с аромат на вагината й.

Още от първия кадър на видеото виждаме Гуинет да си забърква прахообразна напитка, разположена удобно в луксозен интериор, докато тийнейджърката разказва: "Майка ми първо пие своя Goop Glow Superpowder и не яде нищо - освен фурми и бадемово масло."

Снимка: TikTok/@Goop

След това Гуинет се насочва към банята, а Епъл обобщава нейните сутрешни ритуали в грижата за кожата с думите: "8 часа е, а тя прави това от 7 сутринта. Тя просто се залоства в банята, слагайки си милиони продукти от Goop Glow за блестящата си кожа."

Снимка: TikTok/@Goop

Последният сюжет във видеоклипа ни показва как Гуинет работи на лаптопа си, докато същевременно чуваме Епъл да казва: "Да, след това тя се захваща да прави още вагинални яйца, също така вагинални свещи, вагинални парфюми и… Просто всичко за вагината. И да, това е сутрешната рутина на майка ми!".

Снимка: TikTok/@Goop

Тук си струва да споменем, че TikTok видеото беше публикувано в официалната страница на Goop, така че с основание може да смятаме, че майката на Епъл има доста добро чувство за хумор.

 

По-късно в TikTok Епъл споделя подробности за собствените си сутрешни ритуали в грижа за кожата, като (без никаква изненада) разкрива, че и тя използва продукти на Goop за грижа за кожата - просто може би не по един час всяка сутрин...

Не пропускайте да видите и сутрешните ритуали на Дженифър Анистън - гладуване, медитация, сок от целина и плискане на лицето с ледена вода. Бихте ли пробвали поне за седмица?