Не си спомняме кога последно сме виждали снимки с Моника, на които тя е с къса коса. Броени са случаите, в които през годините Белучи е играла с дължината, с бретона и с лека промяна в нюанса на естествения й цвят - но нищо кой знае колко радикално.

Ровейки се в архивите, откриваме няколко фотоса, които историята помни, на които 55-годишният секссимвол на италианското кино е със значително по-къса коса.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Както и такива от няколко фотосесии през годините:

Последната прическа, с която Моника дебютира, е по-къса от всичко, което сме виждали досега от италианската красавица. За първи път актрисата разходи по-късата си фризура по време на Седмицата на модата в Париж в края на миналия месец. Белучи блестеше на ревю на Dior с черна рокля, високи велурени ботуши и новата си коса – прелестен боб с подвити навътре краища.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

А също и на Седмицата на модата в Милано на ревю на Dolce&Gabbana.

Малко по-различна визия на същата дължина Моника демонстрира вчера, 8 октомври в Рим по време на събитие в двореца Барберини. За повода италианската изкусителка се беше спряла отново на черното – костюм, съставен от сако и панталони, както и бюстие, което подчертаваше перфектните й форми.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos