.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Моника Белучи на 55: Да остаряваш е единственият начин да имаш дълъг живот

LadyZone.bg | преди 2 седмици
Снимка: Instagram

„Да остаряваш е единственият начин да имаш дълъг живот“ – думите са на неотразимата Моника, които тя изрича в интервю за в."Кориере дела сера" преди 2 години. Тя винаги е казвала, че знае какво иска и как да го постигне и че се чувства прекрасно и комфортно със себе си, „но не, защото съм красива”.  

Моника Белучи - да остарееш като катедрала“Чувствам се прекрасно и комфортно със себе си – но не, защото съм красива”

Дори и да постига всичко в живота с красотата и обаянието, с които е надарена, всички биха й го простили. Защото е Моника Белучи, която днес навършва 55.

моника белучи
Снимка: Instagram

Тя е безспорно една от най-красивите жени на нашето съвремие. Мнозина се въздържат да я нарекат най-красива, защото всеки има различни критерии за хубост. Да бъдеш красив, както само Моника го може, обаче няма как да бъде оспорено и подложено на съмнение. Възхищаваме й се, защото не сме видели нейна снимка, която да е дигитално обработена. Не сме чували да се е възползвала от съвременните методи на пластичната хирургия. Не сме чували тя да е спазвала драстични диети, дори напротив – преди години тя сподели пред Георги Тошев, че тайната на нейната фигура е пастата.

Тайната за перфектно тяло на Моника Белучи е...... пастата! Да, прочетохте правилно, но актрисата я комбинира с...

Неподправена, истинска  и истинска вдъхновителка, каквито днес са малко или липсват напълно.

Връщаме ви някъде в ранните години на кариерата й, когато тя е едновременно модел и пробиваща актриса, както и малко след това. Разгледайте галерията ни.    

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите