Древен Египет. Клеопатра Теа Филопатор, наричана още Богинята Клеопатра, любимка на баща си, обичаща родината си, управлява страната с мъдрост, твърдост и финес, който само жената притежава. В мъжкия свят на властта тя има своята тайна – красотата. Поддържа я с практика, станала известна по цял свят – вана с мляко.

Иска ни се да сме като нея, нали? Да имаме достатъчно време за релакс, хората около нас да се грижат за топлата ни баня, а ние да се наслаждаваме на благотворното действие на млякото върху кожата и косата ни. Съвременната Клеопатра използва други продукти за разкрасяване - NIVEA Hairmilk шампоан и балсам. С новата си синя серия за коса NIVEA комбинира над 100-годишния опит в грижата за косата с последните иновации в областта.

Как да изпълним косата с живот?

Възстановяване
Сухата и леко стресирана коса има нужда от млечни протеини.  Те подсилват косъма от корените и го регенерират напълно.

Еластичност
Натуралните и етеричните масла са естествени източници на виталност за косата. Маслото от макадамия е познато със свойството си да прониква дълбоко в косъма и да подобрява еластичността.

Eucerit
Тайната съставка е „разкрасяващата вакса“, извлечена от естествена вълна. Тя дава на косата красив блясък.

Нещо ново, нещо старо и нещо синьо
Когато харесваш нещо, е добре да го пазиш близо до себе си. Шампоанът и балсамът са с типичния NIVEA аромат, но преработен специално за шампоаните.

Жени сме и имаме нужда от своите нежни моменти, в които да се почувстваме красиви. Да сме уверени във външния си вид, да пофлиртуваме зад романтични къдрици, да заровим ръка в меки кичури... Не като Клеопатра - като себе си!