Казват, че хубавата жена и чувал да си сложи на главата, пак ще й отива. За Холи Бери можем да перифразираме израза така: и гола глава да се обръсне, пак ще й отива. Една от емблематичните й прически през годините е именно много къса, почти мъжка прическа, която й придаваше изключително секси излъчване. Не на последно място – не всяка жена има смелостта да носи къса коса, а и не на всяка й отива.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Холи Бери определено е от жените, които могат да се похвалят с разнообразни визии в прическата, които еднакво добре й стоят. Последната изненада от холивудската актриса, която миналия месец навърши 52, е, че си обръсна главата. Разбира се, частично. Но пък фризурата отзад изглежда като развълнувано море и е доста приятна за гледане.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актрисата дебютира с нея на премиерата на последния филм с нейно участие -„Джон Уик“ 3 в Холивуд, Калифорния, а преди това я показа на феновете си в Инстаграм.

Смелата й визия беше допълнена от секси кожен гащеризон с дълбоко деколте и отворени обувки на висок ток.

Всъщност, като се замислим, напоследък Холи взема доста смели решения относно външния си вид. Само преди няколко месеца тя си направи масивна татуировка на гърба. А малко преди това пък я видяхме с рокля, която не оставяше много на въображението.  

Е, момичета, колко от вас имат смелостта да си направят подобна прическа?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos