Пролет е и всичко около нас разцъфтява. Модните марки не поминават флоралните мотиви и когато говорим за аксесоари з акоса. От главата до петите - момичета, just bloom! 

  • Кои цветове ни правят по-щастливи и решават проблемите ни? (ВИДЕО)
  • Цветница е! Жените да не решат косите си
  • Лазаровден и Цветница - природата се възражда
  • Първи стъпки в икебана с Мирослава Иванова (ВИДЕО)
  • Кестенявото е новото русо – кои известни дами се разделиха с блондинската си визия
  • Вдъхновяващата Ема Уотсън стана на 29 години
  • Нина Добрев: Ако нещо ме плаши, това е знак, че трябва да го направя
  • Не късайте! Носете цветята на бижута - 4 топ предложения
  • 10 великолепни градини по света, които трябва да посетите поне веднъж в живота си
  • Маски в галактически цветове, плодови серуми и сърчица за пъпки

Versace  - флорална щипка за коса с V форма

Смели модели и конфликтни цветове – типично за Versace. Италианската марка, която в момента се ръководи от Донатела Версаче, без усилия успява да предлага драматичен и впечатляващ дизайн и на дрехи, и на аксесоари. Кристали и основа от злато – този аксесоар за коса определено не е за всеки, но пък всеки може да засияе с него. Цена 471 долара.

Gucci – шал за коса с едри флорални мотиви 

Има ли смели дами, които не се притесняват от принтовете с едри елементи? Този шал е зашеметяващ масив от рози и листа. Изработен е от коприна и памук. Gucci са една от водещите в света луксозни модни марки, с известна репутация за креативност, иновации и италианско майсторство. Цена: 460 долара.

 

Forget-me-not – гребен за коса 


Със същата визия може да имате както гребен за коса, така и  фиба, диадема или венец. Forget-Me-Not са бутикови аксесоари, изработени на ръчно. Изработени са полускъпоценни камъни, речни перли, мъниста, метал и др. цветята са обемни, в меки пастелни, или в ярки цветове. Цена: 40 лв.

Снимка: facebook.com/pg/forgetmenot.atelier

Ластици за коса от Darla home

Функцията за комбиниране на основен елемент в различни аксесоари е особено подходящ,когато става дума за деца. Все пак никога не знаем в какво настроение ще са днес малките госпожици и дали ще искат да са с диадема или на конска опашка. Darla homе предлагат различни текстилни фигури, които може да комбинирате в брошки, ластичета, ластичета ленти и диадеми. Цена: 9 лв.

Снимка: facebook.com/DarlaHomeBulgaria

Корони с цветя от Божолета

Мечтали ли сте като малки да бъдете принцеси? Короните могат да се носят винаги - дори да си нямате собствено царство. Дантела с цвят шампанско, сребро и състарено злато е основата на нежните корони на Божолета. Към някои модели има малки цветя за още повече романтика и нежност. Всяка корона е ръчно изработена. Цена: 25 долара.

Снимка: ifthecrownfits.bigcartel.com

 

Flos-Caeli – ленти за коса
Пролетта винаги има нужда от повече плодове и цветове. Лентите за коса на Flos-Caeli са лесния начин за повече цвят във визията. Приберете косата назад с ленти с изкусителни черешки или със сочни дини. По-класическите варианти са с точки и райета. Цена: 12 лв.

 

Снимка: facebook.com/FlosCaelli