Вярвате или не, формата на веждите говори много за личността ни и подсъзнателно изпраща някакво послание към другите хора. Според лицевия експерт Жана Ханера, веждите отразяват нашето самочувствие, организационни способности, мотивация, както и начина, по който вземаме решения.

И така, какви сте според формата на веждите:

Дебели вежди

Кара Делевайн

Хората с дебели вежди са актични и вечно в движение. Това им дава възможност да имат по-голям поглед над нещата и да бъдат самоуверени. Като минус можем да отчетем фактът, че са способни бързо да се нервират за дребни неща.

Тънки вежди

Тейлър Суифт

Природно тънките вежди издават характер, който по-често се съмнява в себе си, отколкото да вярва в своите сили и умения. Несигурни са и са по-склонни да вярват на околните, отколкото на себе си. Плюс на хората с тънки вежди е, че са внимателни към детайлите и държат живота си под контрол.

Къси вежди

Бритни Спиърс

Късите вежди разкриват личност, която не се интересува от околните. Дори и с приятелите им е трудно да се сближат до толкова, че да се интересуват, когато са в трудна ситуация, за да им помогнат.

Дълги вежди

Камила Бел

Хората с дълги вежди лесно се справят със стреса и притежават приятели, които са им верни и винаги са готови да им помогнат в труден момент. В работата се справят с трудни задачи и големи проекти, без никакви проблеми.