Ако някога сме си представяли как искаме да изглеждаме на 49, то определено една от първите ни асоциации би била Дженифър Лопес. Освен със закръглените си форми, латино дивата е известна и с младежкия вид, който излъчва лицето и кожата й. През годините в много интервюта тя е била питана как поддържа лицето си, кои продукти използва и кои са тайните за неувяхващата й красота. Най-честият отговор, който е давала Джей Ло, е, че пие много вода. Което не ни помага много в търсене на отговора.

През 2019 година всички фенове на актрисата и певица ще имат възможността да се докоснат до нейните идеи за красота – Дженифър обяви, че ще пуска на пазара собствена линия грижа за кожата.

Снимка: Facebook

Това за нас е съвсем логично, след като за 16 години тя успя да лансира общо 26 парфюма с нейното име, а през тази година пусна и собствена линия декоративна козметика.

„През 2019 година ще пусна моя линия грижа за кожата. Работя над това от дълго време, защото не искам просто да пусна в продажба каквото и да е. Ще е нещо, което действа. Нещо, на което можете да разчитате, след като името ми е изписано върху него“ заяви в едно от последните си интервюта 49-годишната латина.

Запитана за пореден път за своите тайни за красота, Джей Ло отговаря: „Много пъти са ми задавали този въпрос, още повече с напредването на възрастта. Иска ми се моята линия да обхваща всички неща, които съм научила и всички тайни, които имам. И няма да има нищо общо с иглите.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos