Актрисата Яна Маринова сподели вдъхновяваща публикация в Инстаграм профила си, с която иска на всички момичета да стане ясно, че "няма нищо по-трагично от жена, която се страхува от възрастта".

"Момичета, харесвайте се! Няма нищо по-трагично от жена, която се страхува от възрастта. Дали, защото някой ти е казал, че остаряваш. Дали защото си имаш проблеми и съвсем не си красива, както в добрите ти дни. Дали защото нямаш типичната, харесвана от всички красота", пише Маринова в Инстаграм.

"Все едно, колкото повече се сравняваш с другите и мислиш какво казват хората, толкова по-зле ще се чувстваш и толкова повече намаляваш възможността си да откриеш най-ценните си качества - точно тези, които ще те направят красива точно за хората, за които те интересува да бъдеш", допълва тя.

"И тогава ще си ужасно красива за всички. Дори и откровено чертите ти да не са. И ако някой ми каже: "да, да, лесно ти е, защото си красива“, веднага ще кажа, че винаги са ме сравнявали с много по-красиви от мен и никога не съм искала да бъда на тяхно място. Само се съмнявах дали ще мога, да успея в нещата, които искам, ако нямам тяхната красота. Което ме накара да напиша и този пост. За всички тези, които се съмняват, че ако не са като еди-кой-си, значи няма да успеят", казва още актрисата.

"Това, разбира се не значи да не се грижим за външността си и да не се стараем да поддържаме красотата си. Жената е длъжна да го прави. Най-малкото, за да вдъхва самочувствие на младите, че не е толкова страшно да остаряваш! Не случайно една от любимите ми естрадни песни като малка беше "Баба ми е фаталната жена", споделя Маринова.

"Всеки ти обяснява да бъдеш себе си и никой не ти позволява", каза Яна Маринова по време на гостуването си с подкаста "Малки разговори" на Ladyzone.bg.

Вижте какво още сподели актрисата в студиото в следващото видео: