30-годишна жена е спечелила близо един милион долара, благодарение на космите под мишниците си. Разкрива обаче, че успехът ѝ е имал своята цена.

Фенела Фокс от Обединеното кралство е инфлуенсър и модел в OnlyFans. По-рано тази година става популярна, след като развива "дигитален световъртеж", тъй като прекарвала по над 14 часа на ден на телефона си.

Фокс е в индустрията за възрастни от 18-годишна възраст и сега твърди, че печели по 9500 долара на месец (което се равнява на 22 минимални работни заплати в България) от социалните мрежи, където има повече от един милион последователи.

Преди 7 години започва да публикува снимки на окосмяването под мишниците си онлайн, след като се разочарова от стандартите за красота, на които жените трябва да отговарят.

Искала е окосмяването по тялото - по-специално това на подмишниците й - да се вижда от компаниите за модели, затова решава да покаже своето по нов начин.

Инфлуенсърката забелязва тенденцията жените да позират по бикини на плажа и на други интересни места, затова пресъздава тези снимки, но в свой вариант.

"Спрях да нося грим, спрях да оформям косата си, спрях да се бръсна и оставих тялото ми да прави естествените си неща", заявява младата жена пред Mail Online.

"Говорих много за това в интернет и скоро станах известна като "влиятелна личност, която е положително настроена към тялото си. Мисля, че по онова време нямаше много хора, които да правят това, което правех аз, така че наистина се откроявах ."

Фенела определя създаването на тези снимки като "най-хубавите времена в живота ѝ", но реакцията към работата ѝ е била "предимно отрицателна", защото представяла различна версия на това как може да изглежда сексапилът.

Тя казва, че въпреки онлайн образа и снимките в OnlyFans е доста срамежлива, когато става дума за секс и запознанства.

"Обичам това, което правя, но успехът си има цена - той съсипа личния ми живот", казва още Фенела Фокс.

30-годишната жена има строго правило да не прави секс до третата среща, но повечето мъже, с които излиза, изглеждат "нетърпеливи" да стигнат до спалнята.

"Бих искала да правя секс - всъщност съм отчаяна, но от пет години почти не съм правила, защото мъжете не могат да изчакат до третата среща ... те просто предполагат, че съм готова за това веднага заради работата ми."

Тя казва още, че се притеснява от мъже на живо и събира смелост да "се целуне може би два пъти годишно".