Ева Мендес никак не обича да говори за личния си живот и това, което се случва зад вратите на дома им с Раян Гослинг и двете им деца често си остава заключено там. Но затова пък чаровната актриса често показва на феновете си в социалните мрежи триковете си за красота, своята рутината и гардероба си.

Наскоро 49-годишната актриса беше напълно откровена с последователите си в Инстаграм, като заяви, че се подлага на процедурата дермапланинг - техника за грижа за кожата, която включва бръснене на горните слоеве на кожата и космите по лицето.

„Да, бръсна си лицето!“, заяви Мендес, която посещава известен разкрасителен салон в Бевърли Хилс, където започва своя ритуал с дермапланинг, следва диамантено микродермабразио, кислородна терапия, шийт маска и педикюр.

Особено внимание феновете и най-вече дамите, бяха обърнали именно на процедурата за бръснене на лицето.

„Получих много коментари към вчерашния пост от жени, които си бръснат лицето от години. Мисля, че дермапланинг е точната дума и е това, което е, обожавам го!“, написа Ева Мендес във втори пост, в който отговаря на жена, която я пита колко често се прави процедурата.

„Аз съм звяр, така че на всеки втори ден се нуждая от бръснене. Космите ми порастват, ако ги оставя. Буквално, ако бръснейки си краката под душа, реша да си почина и трудът ми е провален.“

Вижте какви са тенденциите в грима във видеото: