Супермоделът Ирина Шейк показа своята вечерна рутина за красота, която никога не пропуска. 

В кратко видео рускинята сподели, че независимо в колко часа си ляга, за нея е задължително да си свали грима. Прави го, като използва памучни тампони. Тях напоява с продукт за почистване.

Докато демонстрира трика за красота пред камера, Ирина успя 2 пъти да разлее от продукта върху любимите си парфюми. Едва ли се има точно това предвид, когато казват, че красотата изисква жертви?! 

Шейк призна, че обича да използва кърпа, с която премахва излишното количество почистващ
продукт. Така не мокри пижамата си с вода заради изплакването.

Използва спрей с магнезий, с който пръска както лицето и деколтето си, така и косата. След това си прави масаж с ръце, като потупва брадичката и скулите за кратко.

Следваща стъпка е нанасянето и овлажняващ крем. Подсилва го със серум. 

Признава, че обича да спи с включен овлажните за въздух в стаята. 

Когато яде повече суши и сол, лицето и подпухва. За да заличи последиците, използва масажор с различни продукти. 

Преди сън си разтваря и колаген на прах във вода. Той е съставка, която подпомага регенерирането на кожата. След 20-ата година обаче синтезът му намалява, затова е добре да си го набавяме от допълнителни източници. Ирина обича да пие колена си със сламка, защото така си представя, че е изискан коктейл.

Шейк е на 36 години и красотата й продължава да вдъхновява много дизайнери и бюти компании. Тя издава своята вечерна рутина, като част от участието си в Go To Bed With Me  на "Харпър Базар". 

И за финал - нещо, което ще учуди мнозина! Преди да си облече пижамата и да си легне  в леглото, тя си слага и ролон. Не защото се поти, а защото понякога забравяла да си сложи сутрин.