Последните тенденции в грима пристигат направо от Седмиците на модата в Ню Йорк – тенденции, които залагат изключително много на моливите за очи и очните линии. Вижте на какви визии бяха заложили дизайнерите и с кои продукти бяха постигнати те - продукти, които може да си позволи всяка жена.

Подчертани вежди


Знаменитата модна дизайнерка Дона Карън представи новата си лятна колекция DKNY, в която преобладават Jazzy модели рокли във весели и привличащи погледа цветове, а гримът е лек - неутрално червило и меки сенки, изрично и осезаемо подчертани вежди. Моливът Master Shape Brow е идеален за веждите в тази визия - гладка текстура, лесна за нанасяне: уплътнява веждите с правилния цвят, оформя контура посредством четката в единия си край.

Опушен ефект на очите


Акцент от шоуто Wes Gordon беше по-силният грим - "опушеният" ефект на очите е съчетан с впечатляващо червило за подчертано шикозно излъчване. За тази визия е подходящ маслен крем-молив с наситен цвят, с който лесно се постига "опушеният" ефект. Master Drama е чудесен избор - той е водоустойчив и лесен за ползване: нанесете в основата на миглите в горната и долната част на окото, следвайки контура, и обединете горната и долната линии във вътрешния ъгъл на окото. Ефектът трае до 16 часа.


Супер тънка очна линия


В шоуто Guilietta акцентът е супер тънката очна линия. И по-конкретно – а очна линия на Maybelline Master Precise. Има връхче, тънко само 0.4 мм, което ти позволява да създадеш линията, която искаш. Всичко това само в две стъпки: очертай окото като нарисуваш удебелена и издължена линия във външната част на клепача - рамка, която подчертава твоите уникални черти. Засенчи всички с най-точната очна
линия!

Наситена очна линия


В шоуто на известната испанска модна къща Custo Barcelona доминираха игриви младежки модели облекло в контраст с екстравагантен грим. Преобладаващата наситена очна линия и плътни щрихи създават усещането за лукс и идеално подчертават очите. Lasting Drama Gel Liner е създаден точно за този ефект - гел очна линия от Maybelline, която е трайна, лесна за нанасяне и е с теб през целия ден.