Ето, че наближават и тазгодишните балове. Времето се очертава да бъде топло и цветно. Тенденциите гласят цветовете в грима да бъдат разнообразни и определено няма да се съобразяват с тоалета, а по-скоро с лицето и косата.

Скъпи абитуриенти, ще се опитам да ви помогнa в избора на грим, като ви покажa с няколко снимки нюансите в грима и с какъв тоалет биха се съчетали.

Ето един от вариантите - грим в лилаво и черно, който е изключително подходящ за момичета със сини очи.

От първата снимка се вижда как е нанесено по целия клепач лилавото в по-светлите си тонове и по-точно виолет. Към края на окото съм нанесла черния цвят, като след това с подходяща четка за разнасяне, съм преляла двата цвята. Накрая съм нанесла тънка черна очна линия, която да подчертае красотата на окото.

На втората снимка виждате как е поставена спиралата и са залепени фини изкуствени мигли и преминаваме към гримиране на долните клепачи. Нанесени са тъмни сенки като в края ъгълчетата са съединени.

След това нанасяме основата с подходящ фондьотен и ако се налага малко пудра, за да придобие лицето свеж вид. След като основата е разнесена добре, слагаме малко златист руж на скулите, за да ги подчертаем.

Накрая сме избрали да нанесем дълготрайно червило в натурален кафяв цвят, с което гримът е завършен и можем да го фиксираме със спрей за задържане на грима.

Показахме ви един лесен вариант за абитуриентски грим, с който можете да впечатлите останалите.

Материалът е подготвен от "Студио Грим".