Лятото, слънцето и солената морска вода изискват от нас още по-големи грижи за кожата – да я глезим като малко дете чрез дълбока хидратация. Сега меката и копринена кожа има пред себе си цели два нови продукта, с които да се грижим за нея.

Лосионът и млякото за тяло за под душа от NIVEA Body In-Shower превръщат хидратирането на кожата в бърза и лесна процедура, която не изисква време за попиване на продукта в кожата. Интересна подробност при използването им е, че те са предназначени за употреба след душ-гел или сапун, като оставят кожата добре хидратирана и нежна, дори и след подсушаване.

Нежният хидратиращ лосион за тяло за под душа с морски минерали за нормална кожа попива незабавно в мократа кожа, като оставя усещане за копринена мекота.Интензивно подхранващото мляко за тяло за под душа на NIVEA с бадемово масло за суха кожа се нанася директно след измиване под душа. След изплакване и подсушаване дори сухата кожа е хидратирана в дълбочина и значително по-мека на допир.Следвайки четирите лесни стъпки за употреба: измиване с душ-гел или сапун, нанасяне на някой от двата продукта, изплакване и подсушаване, осигурявате на Вашето тяло така желаната хидратация и дълготрайно усещане за мекота.

Вземането на душ, съчетано с грижата за нежността и здравето на кожата, ще Ви предложи най-невероятното удоволствие – да бъдете различни и красиви всеки ден!