Традиционно по Коледа всичко се изпъстря в червено, златно, сребърно, зелено и бяло. Повечето от тези цветове, съвсем резонно, стават актуални и при грима. 

За повече женственост и провокативност във визията – червено устни Ще откриете достатъчно червено в ROUGE ALLURE на Chanel. Червеният шик е новият начин да изразите красотата си. ROUGE ALLURE е с интензивен цвят, който можете да имате само с едно завъртане на капсулата - лукс и простота в едно. Новата формула прави устните еластични и меки. За перфектни устни, очертайте контурите с молив (наприме LE CRAYON LÈVRES), в пастелен цвят, близък до този на червилото.

NARS предлагат червен цвят, който въздейства със своя блясък. Глосът прави устните сияйни и обемни. Покрива добре, като придава на лицето драматичен и сладострастен вид. Дълготрайно запълва всяка фина бръчица, като същевременно подхранва кожата и я предпазва от свободните радикали.

Съблазнително червеното на Rimel e част от колекцията, разработена специално от Кейт Мос. Уникално, секси, нестандартно. Червилото е със светлоотразителни елементи, които хипнотизират погледа.

Mac предлагат наситен цвят и мека текстура. Пиршество за устните – целуващи и целувани.