Лятото и слънчевото време все по-често ще ни карат да искаме да заснемем интересните моменти от ежедневието си. Но харесваме ли се на всички кадри? По-добрият вариант от използване на филтри и програми, които обработват снимки, е просто да имаме хубава кожа. Всъщност, коя жена не иска да е така?!

Diamond Glow не е нова процедура, но е новото название на известната Dermalinfusion. Тя е един от задължителните бюти ритуали на Дженифър Лопес и актрисите близначки Мери-Кейт и Ашли Оулсън.  

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Бюти рпоцедурата е отличена с наградата за 2021 г. Best Facial for medical offices на престижното американско козметично списание New Beauty. Процедурата бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и тялото.

За процедурата д-р Денкова, известен дерматолог, споделя, че я харесва, заради прецизното й действие спрямо определен проблем на кожата - независимо дали става дума за фини линии, или активно акне.

"Терапията се грижи за общия тонус на кожата, но фокусът остава върху третирането на конкретни симптоми. Принципът на ексфолиация ни дава възможност да третираме по-чувствителни и атопични кожи.  Друго голямо предимство на финия диамантен накрайник е, че ни позволява да работим в малки или труднодостъпни зони като тези на устните или клепачите и да превантираме загубата на плътност и еластичност.”

Diamond Glow ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми.

Какво още включва в рутината си за сияйна кожа Джей Ло?

почистване
серум
хидратиране
крем

Към това добавяме и любов, защото съвсем скоро стана ясно, че чаровната Джей Ло е започнала отново да се среща с Бен Афлек. 

Двамата имаха връзка от 2002 г. до 2004 г. и дори бяха сгодени за кратко. Пътищата обаче им се разделиха точно преди сватбата и скоро след това Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, а Дженифър - за певеца Марк Антъни.