Според древната формула, указваща моделите за изследване на перфектното лице, д-р Джулиан Де Силва разкри, че Бела Хадид вече не се смята за най-красивата личност в света.

Пластичният хирург секвенира лицата на известни личности, които отговарят на антични стандарти за красота според „златното сечение“, създадено от древните гърци. Супермоделът Хадид преди това получи невероятните 94,35 процента съвпадение, но сега постижението й вече е пратено в историята.

Снимка: Getty Images

Титлата отива при известната актриса Джоди Комър, нашумяла с участието си в сериала "Убивайки Ийв". За кратко време през последните няколко години тя се превърна в една от най-търсените актриси, а през 2019 г. получи „Еми“ за най-добра женска роля в сериала.

Снимка: Getty Images

Пластичният хирург Де Силва публикува снимки на най-красивите актриси. Второ място заема Зендая, Бела Хадид отпада на трето място, а Бионсе е на четвърто, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

„Оказа се, че тя има най-добрите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е само на 1,3% разлика от перфектната форма“, каза докторът.

Снимка: Getty Images

„Джоди получи също най-добри резултати за ширина и дължина на носа и беше близо до върха за формата на устните и позицията на очите. Най-лошата оценка бяха нейните вежди. Те отбелязаха "само" 88 процента, свеждайки общия й резултат до 94,52 процента“, обяснява още експертът. 

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Бела Хадид в следващото видео: