Правило #1 - Слагайте си парфюм в добре проветрена стая. Преди да се парфюмирате, уверете се, че сте в проветрено или с умерена температура помещение – избягвайте да се пръскате в колата, особено ако е стояла дълго време на слънце. Също така не е препоръчително да се парфюмирате ако сте се изпотили.

Правило #2 - Колкото по-малко, толкова по-добре. През летните горещини, единствено основните (по-тежки) ароматни нотки от парфюма са осезаеми. За това е препоръчително да се парфюмирате по-умерено, за да не си създавате сами главоболие от силните есенции. За тази цел може да използвате roll on, с който по-лесно дозирате количеството парфюм по кожата.

Правило #3 - Избягвайте директното парфюмиране върху кожата. Няма парфюм, който да е напълно съвместим със слънчевите лъчи. През лятото кожата е сравнително по-нежна и по-чувствителна, заради слънцето. Ако пръскате парфюм директно върху нея, рискът е раздразнение на епидермиса или появата на пигментни петънца.

Правило #4 - Пазете парфюма си на сухо и хладно място. Припомняме ви, че парфюмите не обичат светлината, високите температури и влагата. Ако флаконът ви не стои в чантата, би било добре да го прибирате в своята кутия, до момента когато отново не започнете да го използвате. 

Правило #5 – Бъдете в крак с модата, следейки новите ароматни тенденции. Представяне ви най-новите летни и ароматни предложения на любимите ни марки.

"Miss Dior Cherie Blooming", Christian Dior - 100 ml, 190 лв.