Очакват ни цяла нова година с възможности и предизвикателства. Според китайския календар 2016 е Годината на огнената маймуна. Късмет ще носят червеният цвят и цифрата 9. Годината ще е сособено успешна за кариерата на Водолеите и Лъвовете. Овните и Телците ще се изправят пред сериозни промени. Любовта ще дойде със зашеметяваща сила в живота на Стрелеца и Козирога.

Овен
През 2016 ще се заемете сериозно з граденето на обществения си имидж. Тази година е време за промяна и избор на работа, която ви е по сърце.  Началото на годината ще бъде много силна за вас. Ще сте заредени с много енергия и издръжливост. Пролетта може да се окаже критична за вашето търпение, тъй като дълго време ще сте под влиянието на ретроградния Марс. Не се поддавайте на изкушението да се ангажирате са твърде много нови дейности, събития и сбирки. Не работете извънредно. Вашето здраве и благополучие са също толкова важни, колкото и всяка допълнителна похвала или финансова печалба. .В много отношения, 2016 ще е магическа за вас.  

Телец
Година на големи и важни промени за Телците. Бъдете адаптивни, но решителни. Март и април ви носи срещи с нови хора, както и промяна в личните вкусове и мнения. През август и септември това ще разберете как точно са ви повлияли тези промени на бъдещето. Силни емоционални и кармични връзки ще ви поддържат в близост до правилните хора. Грижете се за вашето здраве и хората, които обичате. 2016 г. ще е специалната година на Телците. Ще можете да променяте живота си така, както вие самите пожелаете.

Близнаци
И през 2016 г. ще продължите да полагате постоянни усилия да не се хлъзнете надолу. Май и септември  са вашите ретроградни месеци. Началото на годината ще ви донесе много удовлетворение.  Някои стари семейни драми могат да бъдат изгладени, а семейни тайни да бъдат разкрити и да не тежат толкова.Емоционалните връзки и романтиката ще бъдат във вихъра си през ноември и декември. Марс и Сатурн ще са на ваша страна в края на годината. Можете да направите велики неща тази година, Близнаци!

Рак
През 2016 Раците ще направят пресявка на хората около тях и ще оставят само тези, които наистина си заслужават. Ще имате много и наситени романтични моменти. Интимният ви партньор ще ви направи щастливи. 2016 ще ви поднесе много изненади и възможности за растеж. Слънчевото затъмнение през март може за кратко да създаде емоционален дисбаланс във вашия свят. Но въпреки трудностите, ще се справите добре. Здравето ви остава крепко.

Лъв
През 2016 г. Лъвовете ще работя здраво. През пролетта ще сте под въздействието на ретроградния Марс. Това забавяне ще бъде причина да се обърнете назад и да направите равносметка за себе си кое е важното в живота ви. През март и септември ваши близки ще се опитат да преобърнат живота ви. Останете верни на себе си, можете да се справите. Бъдете добри към себе си. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-активни физически. Ще ви се предоставят различни възможности за работа, както и за изкаване на пари, така че просто работете усилено и ще постигнете собствените си цели.  

Дева
2016 ще е пълна с нови идеи за Дева. Да, аз говоря за вас! Можете да се използвате от тях  и да постигнете напредък на работното място или да се свържете с различни хора, които са едновременно разумни и приятни. В началото на пролетта романтичните ви фантазии могат да привлекат различни хора около вас. Организирайте си малки бягства, за да се върне освежени. През септември ще бъдете център на вниманието за много хора. По различни поводи. Ще изникнат много възможности за работа. Бъдете внимателни в избора си. Началото на декември също ще е е мощно за вас. Марс и Сатурн работят за вашия успех.