Модната фотографка Диляна Флорентин избра село Кътина за поредната си фотосесия. Красиви модели (Алина Манова) в компанията на крави и козлета определено е нещо, което впечатлява. 

Ивет Лалова изглеждаше зашеметяващо на сватба, на която беше гост. Очна линия, спирала и хайлайтър бяха достатъчни, за да направят лекоатлетката ни зашеметяваща. 

Голямата дъщеря на Цветан Цветанов се дипломира в специалност "Политика и международни отношения" във BATH. Цялото семейство присъства на връчването на диплoмата за бакалавърска степен на Гергана.

Мария Илиева разтърси публиката в Бургас с невероятното си изпълнение. Певицата изглеждаше особено красива на сцената - къдриците и се лееха като водопад, а за разкош бе поставила голям цвят орхидея в косата си.

Орлин Павлов сподели своя снимка от 1991 година. "Когато не знаехме какво е селфи и бяхме непринудени". Познахте ли го? 

Повечето хора се крият от дъжда, Мария Силвестър обаче му се радва. Така, както само тя може.  

Нина Добрев отпразнува 4 юли в компанията на свои приятелки на плажа. Както се вижда обаче не само хората са патриоти.

Моделите на Ивет Фешън Кристина и Христина наистина умеят да се забавляват. Бихте ли искали да сте на тяхно място - край морето и с просеко в ръка?

С какво се разхлажда Любо Киров в летните жеги? отговорът - аперол и водата на хладно басейнче. 

С бебе и вкусни морски дарове - така Вики от Мастило прекарва лятото си. Новата й песен се казва "Въглехидрати", така че, сигурни сме, за десерт е имало и торта.