На 28 септември /събота/ от 19ч. на сцената на СТРАНД Бургас ще бъдат представени последните модни тенденции за есента и зимата с грандиозно модно ревю .

Модният спектакъл ще бъде воден от актьора Иво Аръков, който от тази есен ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по bTV „Фамилията“.


Иво Аръков за "Кецове" и... за всичко останало >>>


Поп-звездата Маги Джанаварова освен, че ще изпълни последните си хитове, ще дефилира на сцената с някои от предложенията на световните брандове. В ревюто участие ще вземат и втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013, Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които станаха любимки на зрителите след излъчването на тв риалити.

Повече за "Фамилията" >>>

Ревюто с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво ще е актуално през новия сезон. Зрителите и гости на Бургас ги очакват дефилета на марките Shana, Warehouse, Oasis, Doppelganger и Mexx.

Всички клиенти, които направят покупка в някои от магазините на мола в периода 28-29 септември, за всеки 10 лв. ще получат специална зелена монета, наречена Странди. Монетите ще бъдат събирани в специални кутии, които ще са поставени на ключови места в търговския център.

След финала на акцията те ще бъдат преброени и за всяко Странди, ще бъде прибавен по един лев към каузата на национална кампания „Топъл обяд“, инициирана от БЧК.