Актрисата Дрю Баримор разкри, че не е имала емоционален или интимен партньор, откакто се разведе със съпруга си Уил Копелман през 2016 г., от когото има две дъщери. Както тя каза, нейният възглед за интимните отношения напълно се е променил, така че тя изобщо не се нуждае от тях.

Актрисата сподели своята лична история в собствения си блог, където заяви, че не мрази секса, но гледа на него и любовта като на две различни неща.

„На почти 48-годишна възраст се чувствам напълно различно по отношение на интимността, отколкото когато растях. Нямах родители, които да са ми пример и от малка общувах с хората по възрастен начин“, разкри актрисата в новия си блог за въздържанието на самотна майка.

В миналото тя е търсила "вълнение, утвърждаване и приключение" чрез секса, но сега напълно е изкоренила това.

„След две деца и раздяла с баща им промених фокуса си, когато става дума за любов към себе си и двете ми дъщери“, продължи тя, като добави, че това не включва мъжете, нито някога ги е включвало.

Тя коментира как един терапевт веднъж ѝ казал, че сексът не е любов, а само израз на любов, което много ѝ е помогнало, пише още БГНЕС.

„Цял живот търсих такива думи, които да ми помогнат да разбера разликата и сега, благодарение на него, я разбирам. Тъй като съм самотна майка, не успявам да имам интимна връзка. Не съм човек, който има нужда от секс", заявява тя.

"Аз съм човек, който е дълбоко отдаден на насърчаването на начина, по който младите жени, моите дъщери и аз като жена, трябва да функционираме в този свят“, допълва тя и подчертва, че може би ще успее да започне връзка скоро, но това по никакъв начин на ѝ е приоритет.

Вижте повече за Дрю Баримор в следващото видео: