Интервюто с Кийра Чаплин - внучката на гениалния актьор Чарли Чаплин, е огласено от щедра порция смях. Тази крехка жена има зад гърба си не просто богато на прочути фамилии и личности минало, но и опит, работа и много часове активна професионална дейност в различни сфери на живота.
Но дори и известните...се хранят. Ние от bistro.bg обаче питаме и готвят ли?
Храната показва ли характера на човека?
Може би малко – да. Аз обичам изкушенията. Обичам фондю, обичам хубава пържола. (Започва да се смее). Обичам пастет от гъши дроб. Обичам хубави десерти. Обожавам вкусната храна. Обичам всякаква храна.
Една бърза рецепта?
Ние в Ню Йорк не готвим (Смее се). Ние само ходим на вечери. Единственото, което мога да правя, е песто, което се слага върху пастата. Прави се от кедрови ядки, босилек, малко лют сос табаско, чесън, пармезан и студено пресован зехтин. Всичко това влиза в блендера, след това се затопля и се слага върху прясно сварената паста. И готово!
Цялото интервю с Кийра Чаплин може да прочетете ТУК.
Автор на интервюто: Даниел Димитров