Печеният карфиол е лесен за приготвяне и не отнема време. Така актрисата Натали Портман описва рецептата, по която снима кратко видео. Актрисите в Холивуд по-често доверяват менюто си на лични готвачи, нутриционисти или на кетъринг компани, отколкото да готвят сами. Но винаги има и изключения. Един от добрите кулинари е Дженифър Гардър. Тя отглежда зеленчуци в собствената си градина и често споделя свои рецепти в профила си в Instagram. 

Натали Портман винаги е била свръх прецизна по отношение на образованието и ролите си. Но как се справя в кухнята?

Как се приготвя печеният карфиол?

1. Загрейте фурната на 180 градуса. 
2. Обелете листата на карфиола и измийте добре.
3. Сварете цялата глава за 5 минути в подослена вода.  
4. Застелете тава с хартия за печене.  
5. Полейте карфиола с олио от авокадо (може да замените със зехтин) и поръсете със сол  
6. Печете между 60 и 90 минути.  
7. На всеки половин час, вадете карфиола и поливайте допълнително с олио от авокадо. 
8. Извадете от фурната, когато придобие златист цвят.