Печеният карфиол е лесен за приготвяне и не отнема време. Така актрисата Натали Портман описва рецептата, по която снима кратко видео. Актрисите в Холивуд по-често доверяват менюто си на лични готвачи, нутриционисти или на кетъринг компани, отколкото да готвят сами. Но винаги има и изключения. Един от добрите кулинари е Дженифър Гардър. Тя отглежда зеленчуци в собствената си градина и често споделя свои рецепти в профила си в Instagram. 

Натали Портман винаги е била свръх прецизна по отношение на образованието и ролите си. Но как се справя в кухнята?

Как се приготвя печеният карфиол?

1. Загрейте фурната на 180 градуса. 
2. Обелете листата на карфиола и измийте добре.
3. Сварете цялата глава за 5 минути в подослена вода.  
4. Застелете тава с хартия за печене.  
5. Полейте карфиола с олио от авокадо (може да замените със зехтин) и поръсете със сол  
6. Печете между 60 и 90 минути.  
7. На всеки половин час, вадете карфиола и поливайте допълнително с олио от авокадо. 
8. Извадете от фурната, когато придобие златист цвят. 

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement