От понеделник, 9 юли, стартира нов онлайн проект - предаването Вкъщи със Сандра. Един кратък, вкусен и вълнуващ формат, който ще покаже, че сготвеното у дома е най-апетитно и лесно.

Следете кратките онлайн видео епизоди всяка седмица на bistro.bg, представени от водещата Сандра Алексиева. Във всеки епизод ще има бързи и достъпни кулинарни идеи и трикове от кухнята, които ще провокират въображението на зрителите. С рецепти, показвани в контекста на домашния уют, гарнирани с пленителна усмивка, Сандра ще разчупи представите ви за това как се готви.

За начало Сандра ще гостува в няколко модерни и супер елегантни кухни. Подгряването е важно – това го знае всеки добър кулинар. А когато се достигне точната температура, г-ца Алексиева ще покани зрителите в собствената си кухня.

Коя е Сандра?

Сандра Алексиева е шеф готвач на 1001 рецепти и отговаря за съдържанието на сайта и достоверността на информацията в него. Има над 10-годишен опит в създаването на ястия, тяхното стилизиране, заснемане и популяризиране.

Но Сандра е и чаровното женско присъствие в най-топлата стая на дома, доброто чувство за хумор между фурната и хладилника, щипката розов пипер върху стека.

Затова онлайн предаването Вкъщи със Сандра ще е специално и не бива да го изпускате. Кратките онлайн видео епизоди може да се гледат на bistro.bg и 1001recepti. 

Не забравяйте солта в салатата... и усмивките си! Чакаме ви на 9 юли Вкъщи със Сандра.

Рецептите може да следите и на Facebook страницата на Bistro.bg. Харесайте ни там, за да не изпуснете най-интересното.