Като дете Джун най-много обичал... пълнени чушки. Заради факта, че е от смесен произход (баща му е японец), като малък често е хапвал рамен, суши и всякакви морски дарове. В училище за закуска си носи суши и никое от децата не иска да го смени с неговия сандвич с луканка.
От баба си наследява слабостта към карантиите. Обича свинско, защото от това животно може да се яде всичко.
Разгледай онлайн нашите промоционални брошури
Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Джун е факирът в "Щастливото прасе", което има 2 локации - в София и в Синеморец (през лятото).
Джун Йошида е един от гост лекторите в мастър класовете в MasterChef. Там показa как се приготвя корейска яхния с шкембе.
От къде е започнала кариерата му на виртуоз в кухнята, как определя стила си и защо планира да се откаже от ресторанта си - вижте във видеото.