Като дете Джун най-много обичал... пълнени чушки. Заради факта, че е от смесен произход (баща му е японец), като малък често е хапвал рамен, суши и всякакви морски дарове. В училище за закуска си носи суши и никое от децата не иска да го смени с неговия сандвич с луканка.

От баба си наследява слабостта към карантиите. Обича свинско, защото от това животно може да се яде всичко. 

Снимка: Facebook

Джун е факирът в "Щастливото прасе", което има 2 локации - в София и в Синеморец (през лятото). 

Снимка: Росица Николова

Джун Йошида е един от гост лекторите в мастър класовете в MasterChef. Там показa как се приготвя корейска яхния с шкембе.

От къде е започнала кариерата му на виртуоз в кухнята, как определя стила си и защо планира да се откаже от ресторанта си - вижте във видеото.