Севда Димитрова е победителката от втория сезон на Master Chef. Бургазлийката не беше вкусвала месо 23 години до края на шоуто. На финала Севда приготви патешко и салата от раци, които все пак реши да опита. През 2017 шеф Севда Димитрова отвори ресторант „ahora“. Името на ресторантът означава „сега“ (от испански). Идеята е, че в ресторант „ahora“ се създават спомени заедно, тук и сега.

Снимка: bTV

Помолена да се опише с три вкуса, Севда избира за себе си "солен карамелен сос с чили, който откриваш случайно в топка сладолед". Споделя, че ястието, което приготвя най-добре, приготвя за съпруга си. Лично тя обича сирената, комбинирани с ядки и вино. Харесва й да експериментира с комбинация от различни вкусове - солена панакота, сладко ризото, солено сорбе и т.н. 

Ето какво готви напоследък Севда Димитрова. 

Гаспачо

Сьомга с пюре от боровинки, ябълки и пресен кресон

 Тиквички с киноа и крем сирене