В събота и неделя обикновено разполагаме с повече време и не бързаме толкова. Ако цяла седмица сте хапвали плод за закуска или сте яли мюсли на крак, поглезете се с тези катми. Отделете си поне час за тях, защото толкова горе-долу е нужно, за да се активира маята в тях.

С посочените продукти се получават около 8 готови катми. Комбинирайте с филе, кисели краставички, сирене или кашкавал за солен вариант и мед, тахан или заквасена сметана с плодове за сладкия вариант. С чаша кафе - това е перфектният отскок за деня.

Бавната закуска може да компенсирате с бърз обяд. 20 минути - толкова е нужно за да изпечете това руло

Ако ви се прияде нещо сладко, не се ограничавайте. Сладкото не винаги е вредно. Тази торта е любима на жена фитнес треньор, която стартира почти всеки свой ден с бягане в парка. Затова си я позволете с чиста съвест. 

Сняг - това е прогнозата за времето в неделя, 18.11.2018 г., според сайта dalivali.bg. Ако студът не ви харесва, насладете се на уюта и топлината около печката в кухнята. От това ще се получи и нещо много вкусно.

Предлагаме ви две класики:

Вечерята в неделя може да е бърза, за да имате повече време за почивка или за типичните неделни занимания, като пране, гладене, простиране, чистене и т.н. Приготвянето на тези пилешки филета ще ви отнеме не повече от 20 минути. Запазете си я в Любими, защото сме сигурни, че толкова ще ви хареса, че ще си я приготвяте често.