Колекцията „Капсула на времето 2018“, представена от Moët & Chandon, е необичаен, съвременен начин да бъде почетена Мадам дьо Помпадур, Момичето с главно „М“ от 18 век. Да пътуваме във времето, посредством храната и напитките, винаги е било възможно. Тази дръзка лимитирана бутилка предоставя неочаквана възможност да надникнем в екстравагантните придворни времена, пресъздавайки тяхната мода и привички в съвременен стил.  

Освен най-влиятелната довереница на крал Луис XV, Мадам дьо Помпадур е била и първият ценител и лоялен клиент на шампанското Moët & Chandon и го представила на своя известен антураж от придворни. Легендата гласи, че веднъж тя заявила, че „шампанското е единственото вино, което оставя жената красива, след като го е изпила“. С неоспоримия си усет за изкуство, литература, интериорен дизайн и мода, Момичето с главно „М“ изиграва основна роля в трансформацията на Париж в европейска столица на вкуса и културата и влиянието ѝ се усеща на френската сцена и много повече. 

Шампанското Moët & Chandon остава вярно на легендарния афинитет към изкуството на празнуването и тази лимитирана бутилка връща назад във времето, пресъздавайки кралски бал с маски. На първа линия е маркизата с фотоапарата, както винаги със своите модерни куртизанки: жена в цветовете на паун, момиче в кабаретен стил и изкусителен кавалер с rock&roll визия. Изборът на колаж е препратка към смесицата от култури, която се разпростира през 18 век, когато таланти от различни школи се събирали в кралския двор и черпели вдъхновение един от друг. 

Всеизвестно с искрящия си цвят, ярък плодов аромат и изкусителен вкус, това шампанско е най-съблазнителното и бляскаво. Лимитираната бутилка 750 ml може да е перфектният избор за празника на любовта.