Вълнуващ, магичен и по-бляскав от всеки друг сезон - такъв беше полуфиналът на "Гласът на България". Ясни са шестимата финалисти в сезон 10. 

В първия концерт на живо прозвучаха хитовете на едни от най-големите български и световни звезди, сред които - “СИГНАЛ“, Мария Нейкова, Миро, Меди, The Beatles, Jessie J, Bon Jovi, Adele, Whitney Houston, Bryan Adams и много други.

С изпълненията си 16-те полуфиналисти в „Гласът на България“ направиха спектакъл на световно ниво с много емоции и прекрасна музика! 

КОИ СА ШЕСТИМАТА ФИНАЛИСТИ В СЕЗОН 10?

  • Надежда Ковачева,
  • Димитрина Германова,
  • Арканджело Д‘Анджело,
  • Елена Попова,
  • Симеон Славев
  • Никола Янакиев

Те ще пеят на големия финал на живо, който ще бъде на 17 декември, от 20:00 ч. по bTV.

Шестимата талантливи и гласовити участници получиха най-голяма подкрепа от зрителите по време на първия концерт на живо и вече са на една ръка разстояние от мечтаната награда от 50 000 лв. и титлата "Глас на България“ за 2023.

В специална Музикална банка, която вече е активна на glasat.btv.bg, зрителите имат уникалната възможност да изберат една от песните за всеки един от финалистите, с която те ще се представят в кулминационния момент за сезон 10. Тези от тях, които достигнат до третия кръг на финалния концерт – голямото надпяване, ще я изпълнят на живо в неделя.

И този сезон феновете на рейтинговото музикално шоу ще могат да проследят грандиозния финал и в 360-градусов стрийм на glasat.btv.bg, с водещ миналогодишната победителка в „Гласът на България“ – очарователната Жаклин Таракчи.

А големият финал се очертава още по-бляскав и емоционален, с много изненади, настроение и прекрасна музика изпълнена от шестимата невероятни финалисти.